Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Miercuri, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

2 Septembrie 2012

Psihologul muzical - ediția 518 din 1 septembrie 2012

Invitată: Irina Cordoneanu Invitată: Irina Cordoneanu - Conține audio

andrei-partos

                            Irina Cordoneanu

Prima întâlnire din septembrie a fost una specială. A fost după o ediţie în care a lipsit dialogul direct cu ascultătorii, a fost lună plină şi albastră şi am avut o invitată deosebită care a stat 5 ore cu noi.

Irina Cordoneanu e născută la Bucureşti în 2 mai 1974. Acum se află la al treilea sezon al emisiunii „Distracţia pe vremea mea” (Antena 2), emisiune de mare succes. Şi-a început cariera jurnalistică foarte devreme, prin 1993, la ziarul „Ora”, a trecut pe la Prima TV (1997). A absolvit Şcoala Superioară de Jurnalistică din Bucureşti. A lucrat la ProTV (1998), apoi la Antena 1 Cluj (2004) unde a fost reporter, dar şi moderator. A locuit la Cluj 10 ani. A absolvit Universitatea Babeş Bolyai (Ştiinţe politice). Tot a acolo a dat naştere unui băieţel, Radu (3 august 2007). În 2008 a trecut de la Antena 1 la Antena 2 în Capitală, unde a mai moderat o emisiune, „Adevăr sau baliverne”.

Irina a povestit cu multă vervă despre viaţa ei, despre felul în care e concepută emisiunea, un proiect personal de care e foarte mândră, despre numeroşii invitaţi pe care i-a avut până-n prezent. Este o mare iubitoare de dans şi s-a bucurat că i-a determinat pe Nicu Covaci, Eugen Cristea, Varujan Vosganian, Mircea Baniciu sau Bogdan Stanoievici să danseze cu ea. În ediţii diferite, desigur.

La noi în studio a lansat şi câteva teme care au provocat ascultătorii la confesiuni şi la joc în egală măsură. Despre cuceriri, despre îndrăgosteală… subiecte primite cu entuziasm de foarte tinerii noştri prieteni. Lista cu preferinţe muzicale alcătuită de Irina Cordoneanu a avut argumente, istorioare, dar şi diversitate: Holograf, Ray Charles, The Eagles, Joe Dassin, Adriano Celentano, Phoenix, Joan Jett, Pink Floyd,  The Clash, Sting, Semnal M, Led Zeppelin sunt doar câteva nume pe care le puteţi întâlni ascultând cele 5 ore…

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Irina CordoneanuDistracţia pe vremea meaAdevăr sau baliverne.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live