Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: POIANA LUI JOHANN (continuare) Vineri, 30 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

30 Decembrie 2013
Vizualizari: 2986
Comentează add

Ediţia 587 din 28.12.2013

Invitată: Ioana Sandu Invitată: Ioana Sandu - Conține audio

andrei-partos

Ioana Sandu

Este ultima ediţie din 2013. Încep prin a vă ura, tuturor celor care citiţi aceste rânduri, un AN NOU mai bun, mai liniştit, mai bogat în muzică de calitate! Le mulţumesc aici tuturor colegilor din R.R.A. (în primul rând celor care s-au aflat la pupitrul din regia muzicală în nopţile de vineri) care au contribuit la reuşita acestei emisiuni, ajunsă, iată, la aproape 600 de ediţii!


 A revenit în studio Ioana Sandu (n. 7.01.1972 la Câmpina), solistă, dar şi profesoară de limba română, activă şi iubită de elevii săi din Bucureşti. A venit cu două materiale discografice noi, plus un proiect pregătit pentru viitorul apropiat. CD-ul „Să nu fii singur de Crăciun” (produs de Eurostar, ca şi celelalte albume ale solistei) include 13 piese de sezon, multe semnate de Francisc Reiter. Al doilea album conţine „Şlagăre internaţionale” orchestrate şi adaptate vocii Ioanei Sandu tot de Fr. Reiter. Invitata a cântat în direct numeroase piese, susţinută de” negative” foarte bine puse la punct. Am avut parte de un adevărat concert cu de toate. Desigur au fost şi răspunsuri la întrebările ascultorilor, legate de munca în învăţământ, de cântatul la evenimente, de debutul artistic, de importanţa alegerii pieselor potrivite într-un recital, despre favoriţii muzicali. N-au lipsit vorbele frumoase şi elogioase la adresa lui Constantin Drăghici, Alexandru Jula, Angela Similea, Charles Aznavour, Julio Iglesias, Patricia Kaas,Leonard Cohen ş.a. Dealtfel, Ioana Sandu a înregistrat duete înedite cu C. Drăghici şi Al Jula (pe al cărui album din 2012 apare ca invitată specială).


 Top 5 Sentimental a aparţinut grupului clujean Semnal M. A fost un record de participare la sondaj, primul loc fiind ocupat, cu 550 de puncte, de piesa „Romanţă cu parfum (La fereastra ta)”,  urmată de „Spune-mi cine eşti” şi „M-a vrăjit o stea”.
 

Audio:


Etichete Ioana SanduFrancisc ReiterConstantin DraghiciAlexandru JulaAngela SimileaCharles AznavourLeonard CohenPatricia Kaasmuzica livemuzica usoarapopSemnal MTop 5

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live