Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

11 Octombrie 2016
Vizualizari: 1531
Comentează add

Ediția 732 din 8.10.2016

Invitată: Elena Cârstea Invitată: Elena Cârstea - Conține audio

andrei-partos

 

Debut total  și ”promițător”pentru Elena Cârstea în emisiune. A intervenit prin telefon în 2002, dar fizic n-a fost. Acum, pentru că s-a aflat într-o vizită la familie în țară, a acceptat să petrecem 4 ore împreună cu ascultătorii și vă asigur că a meritat. Aproape 600 de mesaje stau mărturie impactului deosebit, popularității aparte a solistei, compozitoarei și textierei Elena Cârstea.

Zilele trecute a fost prezentă la înmormântarea prietenului și colegului din adolescență, Ioan Gyuri Pascu. În țară a urmărit ce se difuzează, ce se ascultă, dar știe și ce se poartă în S.U.A. acolo unde locuiește, muncește, își crește domnișoarele. Veți auzi mai multe piese interpretate de Elena, unele compuse de ea, altele din compozitori consacrați. Ne-a povestit despre debut, despre muzica ascultată, din care ne-a propus piese cu Alicia Keys, Holograf, Ed Sheeran, Maroon 5 ș.a. Elena a rămas directă, nu menajează pe nimeni și nu uită. 4 ore intense și spumoase pe care merită să le urmăriți cu atenție. 

A mai rămas timp pentru Agenda pop-rock care include piese cu Tony Wilson, The Ramones ,Queen, Meat Loaf, David Coverdale, Sonata Arctica dar și pentru Top 5 Sentimental cu piese compuse de Dan Andrei Aldea. Primele locuri au fost ocupate de 1. Om bun, 2. Cântecul bufonului, 3. Din nou acasă. 

 

Audio:


Etichete Elena CarsteaIoan Gyuri PascuAlicia KeysHolografEd SheeranMaroon 5Tony WilsonThe Ramones,QueenMeat LoafDavid CoverdaleSonata ArcticaDan Andrei Aldea

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live