Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

1 August 2018
Vizualizari: 2315
Comentează add

Ediția 826 din 28.07.2018

Invitată: Dida Drăgan Invitată: Dida Drăgan - Conține audio

andrei-partos

 

Ultima ediție a lunii iulie a fost una specială. A debutat Dida Drăgan la Psihologul muzical! Era eclipsă de lună, s-a vorbit și despre sfârșitul lumii, așa că toate s-au aglomerat. Dida Drăgan ne-a ajutat să depășim clipele grele de trecere în noi dimensiuni. S-a bucurat de o primire excelentă din partea ascultătorilor, care s-au bucurat și de minutele de live-streaming. Palamaresul Didei Drăgan e impresionant, cu 22 de medalii de aur, cu Ordinul „Cavaler de Onoare” al României, cu Premiu primit de la Uniunea Compozitorilor din Germania, o Cupă Intercontinentală în Belgia (Knokke, 1972) , finalistă a Festivalului-concurs de la Tokio, Disc de Platină în Germania ș.a.m.d. Veți auzi mai multe cântece de pe dublul album „Mi-e dor de tine” lansat anul trecut și dăruit de Dida nevoiașilor. Sunt și surprize, premiere. Amintiri, relatări despre colaborări recente cu grupuri rock, cu o serie de chitariști de valoare. În curând o vom auzi, o vom vedea alături de Iris. Dida este un ARTIST foarte ocupat, care cântă, face turnee, n-are stare, nu fumează, nu bea, are o mare grijă de vocea ei. 

Cu siguranță va reveni curând pentru mi-a mărturisit că, deși a avut rețineri, s-a simțit foarte bine.

Agenda pop-rock include secvențe cu Mike Bloomfield, Pink Floyd, Boomtown Rats, Bad Company, Steve Morse, Morrissey  ș.a. Tematica Lunii a fost susținută cu cântece interpretate de Laura Stoica,Iron Maiden, Dio, Fiordaliso, Nazareth, ș.a.

Topul Sentimental cu Modern Talking a fost dominat de 1. You’ re My Heart You’ re My Soul, 2. Cheri Cheri Lady 3. You Can Win If You Want.  

 

Audio:


Etichete Dida DraganMike BloomfieldPink FloydBoomtown RatsBad CompanySteve MorseMorrisseyLaura Stoica,Iron MaidenDioFiordalisoNazarethModern Talking

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live