Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Miercuri, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

12 Mai 2015
Vizualizari: 1779
Comentează add

Ediţia 658 din 9.05.2015.

Invitată: Crina Matei Invitată: Crina Matei - Conține audio

andrei-partos

Crina Matei

Gândurile noastre, ale tuturor se îndreptau spre Gabi Cotabiţă. I-am dorit sănătate şi putere de a lupta pentru viaţă. Au fost numeroase mesaje pentru el şi familia lui.
 Ziua Europei a fost aniversată cu o serie de piese potrivite. A fost şi ziua lui Marius Ţeicu, cel care a împlinit frumoasa vârstă de 70 de ani! A primit felicitările meritate.


A debutat în emisiune actriţa şi interpreta Crina Matei (născută la Bucureşti în 16.12.1971). O persoană tonică, extrem de rapidă în comunicare. A vorbit despre anii de studiu, despre legăturile ei strînse cu muzica, cu teatrul, cu televiziunea. A prezentat numeroase programe în TVR încă din 1991, apoi a ajuns la Tele7 abc, la Callatis 2003, la emisiunea „Cei mai frumoşi ani” de la Antena 1 în 2005. În 2006 a lansat albumul cu acest titlu, conceput de Marius Mihalache. Ne-a oferit o serie de secvenţe de pe CD, dar a şi cântat live, fără acompaniament tot ce i s-a cerut, cu dezinvoltură şi fără greşeli.Fără să aibă versuri la ea. A şi recitat. Tot la cerere. A jucat şi în seriale tv. Dintre ele ţine cel mai mult la serialul „La Urgenţă” (regia Andrei Zincă) în care a jucat rolul Magda Fekete. În teatru regizorul cel mai apropiat a fost Beatrice Rancea. Are o mulţime de proiecte ( în primul rând „Cabaret” după filmul cu Liza Minelli), îi place să fie independentă aşa că nu mai e angajată la vreun teatru. Lista de piese preferate a inclus nume ca Laura Stoica, Dan Spătaru, Robbie Williams, Luis Miguel, Holograf, Elton John, Adrian Naidin, Ella Fitzgerald.


 Top 5 Sentimental a revenit celebrului grup The Rolling Stones. Pe primele locuri s-au clasat 1. Angie, 2.( I Can’ t Get No) Satisfaction, 3. Start Me Up.
Veţi mai auzi piese cu Whitesnake, Europe, Billy Joel, Demis Roussos, T. Rex, Mary Hopkin ş.a.m.d.
 

Audio:


Etichete Crina MateiGabi CotabiţăThe Rolling StonesWhitesnakeEuropeBilly JoelDemis RoussosT. RexMary HopkinLaura StoicaDan SpătaruRobbie WilliamsLuis MiguelHolografElton JohnAdrian NaidinElla FitzgeraldCabaretMarius MihalacheMarius Ţeicu

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live