Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRILE DIMINETII Sâmbătă, 21 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

4 August 2015
Vizualizari: 2424
Comentează add

Ediţia 670 din 1.08.2015

Invitată: Carmen Victoria Bârloiu Invitată: Carmen Victoria Bârloiu - Conține audio

andrei-partos

A fost din nou o ediţie mai aparte. Am fost doi oameni născuţi pe 31 iulie în studio. Diferenţă de exact 20 de ani între noi. Carmen Victoria Bârloiu este o jurnalistă foarte talentată şi premiată, care s-a retras din media într-o zonă pitorească a ţării şi se ocupă de toate. A mai fost în studio în urmă cu 170 de săptămâni, alături de alţi ascultători, când anivesarsam ediţia 500.

Acum am dorit să ofer celor de acasă, prin prezenţa ei, un model de gândire şi faptă pozitivă. Se ocupă de Tabăra Oratia (în judeţul Buzău), de Asociaţia Clubul Prieteniei şi de un Ansamblu de cântece şi dansuri populare din zonă. Toate proiectele ei se adresează copiilor. Este adesea ajutată de fiul ei Horia (15 ani), dar şi de experienţa din adminsitraţie locală. Ne-a relatat cum se obţin fonduri, cum se fidelizează un anumit public, cum se implică părinţii în toate acţiunile despre care veţi afla ascultând întreaga emisiune.

Lista preferinţelor muzicale a inclus nume ca Mădălina Amon (imnul taberei), Laura Stoica, Hammerfall,  Zoia Alecu, Tagma, The Shorts, Cargo (trupă îndrăgită şi pentru că e din Timişoara, de unde provine şi Carmen Victoria), Garou, Taxi ş.a.m.d.

Am primit în dar din partea invitatei o caricatură realizată de Cristi Vecerda (Criv) pe care am dat-o deja la înrămat, semn că mi-a plăcut.

A fost o ediţie extrem de tonică, pigmentată de piese estivale din toate timpurile. Unele votate, altele nu. Top 5 Sentimental a fost astfel mai amplu. Primele locuri au surprins, dar aşa au dorit votanţii. 1. Maroon 5- This Summer Gonna Hurt...2. Joe Satriani-Summer Song (piesă instrumentală), 2. Locash-Here Comes Summer , 3. Kid Rock- All Summer Long...

Am difuzat, totuşi şi piese cu ABBA, Cris Rea, Goombay Dance Band, Joe Dassin, Bryan Adams, Rod Stewart...toate de vară!


 Mulţumesc şi de aici tuturor celor care ne-au adresat urări şi gânduri frumoase!
 

Audio:


Etichete Carmen Victoria BârloiuMădălina AmonLaura StoicaHammerfallZoia AlecuTagmaThe ShortsCargoGarouTaxiCristi VecerdaABBACris ReaGoombay Dance BandJoe DassinBryan AdamsRod Stewart

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live