Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Miercuri, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

6 Mai 2012
Vizualizari: 2976
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 501 din 5 mai 2012

Invitată: Carmen Bunaciu Invitată: Carmen Bunaciu - Conține audio Invitată: Carmen Bunaciu - Conține video

andrei-partos

                            Carmen Bunaciu

Asculătorii au decis să numim ediţia 500 bis, pentru că a fost o continuare a sărbătorii de săptămâna trecută. Carmen Bunaciu a revenit pentru că a fost votată de prietenii emisiunii şi conform tradiţiei primii trei clasaţi ai anului precedent revin, chiar dacă nu au evenimente noi în viaţa lor.

Carmen Bunaciu are mereu evenimente. Se antrenează zilnic, câştigă concursuri la categoria „Masters” (recent la Reşiţa), se pregăteşte pentru Mondialele din Italia, pentru maratonul pe echipe (face parte din Clubul Sportiv Tribeach de la Braşov). De când s-a lăsat de înot a mai adunat peste 20 de medalii în concursuri ale „veteranilor”.

Ne-am amintit de cele două medalii de aur obţinute la 100 m. şi la 200 m. spate la Universiada de la Bucureşti în 1981. Ce vremuri! România a ocupat locul doi în clasamentul pe medalii, după URSS şi înaintea SUA.În următoarea perioadă i se va împlini un vis, acela de a înota cu delfinii, motiv pentru care pleacă în Turcia cu un grup de prieteni. Am discutat despre situaţia sportului practicat, despre perspectivele olimpice, despre transmisiile Eurosport (unde Carmen colaborează cu mare succes), despre rolul orelor de sport în şcoli, despre importanţa înotului pentru sănătate. Este foarte activă şi pe Facebook, nu ratează concertele importante din Bucureşti, merge aproape săptămânal în cluburile în care se cântă live. Recent a mers cu mama, care a împlinit 80 de ani (La mulţi ani!) la concertul grupului Poesis.

Lista ei de preferinţe i-a impresionat pe cei care au stat pe recepţie până la final. Şi au fost foarte numeroase mesajele primite (peste 250!). Adevărul e că am avut de toate: Bon Jovi, Holograf, Tom Petty, Poesis, Joe Satriani, Lara Fabian, Alina Manole, Dire Straits, Vali Sterian, Status Quo, Scorpions, Bob Marley, Gil Dobrică şi alţii.

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


 


Etichete Carmen BunaciuClubul Sportiv TribeachBrașovEurosportînotolimpiadă.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live