Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Marţi, 26 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

13 Iulie 2016
Vizualizari: 1483
Comentează add

Ediția 719 din 9.07.2016

Invitată: Beatrice Romanescu Invitată: Beatrice Romanescu - Conține audio

andrei-partos

 

O zi specială cu mulți sărbătoriți de-ai noștri. Angela Similea, Mirabela Dauer, Margareta Pâslaru (am reușit un interviu telefonic în prima oră), Daniel Iordăchioae (veți auzi un scurt dialog telefonic în cea de-a doua oră și cu el). 

A revenit în studio Beatrice Romanescu, pentru a vorbi despre Jocurile Olimpice, despre tenisul de masă juvenil care se pregătea de Campionatul European. Directorul de Marketing al Federației Române de tenis de Masă știe multe despre competițiile interne și internaționale, despre nevoia de sport în școli. Ascultătorii, care au descoperit-o în ianuarie 2016, când a debutat în emisiune, și-au exprimat bucuria de a o asculta din nou. O coincidență spectaculoasă face ca ziua de naștere a Margaretei Pâslaru să fie legată de existența lui Beatrice. Mama ei o admira pe Margareta și și-a dorit o fiică cu ochi albaștri și cu aluniță pe obraz exact ca artista. A reușit, ba mai mult a născut-o pe 10 iulie, la o zi distanță de ziua vedetei. Datorită relației de prietenie cu Emil Grădinescu (Beatrice a comentat alături de acesta competiția de tenis de masă olimpică de la Atena 2004), am reușit să-l prindem la telefon pe acesta, aflat la Paris, alături de colegul Vlad Enăchescu. Am primit informații despre atmosfera dinaintea marii Finale a Campionatului European de Fotbal. Lista muzicală a invitatei a fost diferită de cea precedentă, de unde concluzia că ascultă foarte multă muzică: The Script, Coldplay, AC/DC (piesă cu regretatul Bon Scott solist vocal, fiind născut și el pe 9 iulie 1946), Queen, James Bay, Elton John, John Mayer, Journey ș.a. 

A fost timp pentru „Răspundem când suntem în stare” cu piese interpretate de Adamo, Bonnie Tyler, Mihaela Runceanu, Adrian Enache, Jean Francois Maurice ș.a.m.d.

Top 5 Sentimental a atras o participare numeroasă fiind vorba despre Whitney Houston. Primele clasate: 1. I Will Always Love You, 2. One Moment in Time, 3. I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me). 

 

 Audio:


Etichete Angela SimileaMirabela DauerMargareta PâslaruDaniel IordăchioaeBeatrice RomanescuJocurile OlimpiceFederația Române de tenis de MasăEmil GrădinescuVlad EnăchescuThe ScriptColdplayAC/DCBon ScottQueenJames BayElton JohnJohn MayerJourneyAdamoBonnie TylerMihaela RunceanuAdrian EnacheJean Francois MauriceWhitney Houston

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live