Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Miercuri, 08 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

2 Februarie 2016
Vizualizari: 3753
Comentează add

Ediția 696 din 30.01. 2016.

Invitată: Beatrice Romanescu Invitată: Beatrice Romanescu - Conține audio

andrei-partos

 

În deschiderea ediției puteți asculta o primă audiție cu grupul Q.Age din Germania, condus de Cosmin Marica, stabilit de mulți ani la Wurzburg. 

A debutat în emisiune Beatrice Romanescu (născută pe 10.07.1965), director de marketing al Federației Române de tenis de Masă, om de afaceri, fostă vicecampioană europeană la tenis de masă (1980) și multe altele. A absolvit Facultatea de Turism (A.S.E.). O comunicatoare de excepție care a povestit multe despre sportul preferat, despre competiții, despre oamenii care slujesc acest sport foarte popular. Paradoxal este sportul cu cel mai mic buget, deși performanțele sunt constante de multe decenii. Beatrice este și un foarte bun comentator al competițiilor de tenis de masă la diferite canale de televiziune. Am discutat și despre subiectul ”naturalizărilor”, care la noi nu se practică, în timp ce multe țări din Europa câștigă competiții cu jucătoare din China. Beatrice a răspuns tuturor întrebărilor legate de domeniul tehnic, dar și de cel muzical. Pot spune că i-a cucerit pe ascultătorii de toate vârstele. O doamnă, o mămică a două fete măricele, cu mare pasiune pentru muzică, a arătat că poți merge la concerte și dacă ești un om foarte ocupat. Pe lista cu preferințe muzicale au figurat nume ca Whitesnake, Holograf, Queen, Bon Jovi, ABBA, Charles Aznavour, AC/DC, Guns N Roses, Alfredo Marceneiro, Laura Stoica, Frank Sinatra, Mihaela Runceanu, Gloria Gaynor  ș.a. A propus peste 40 de titluri, dar n-a fost timp pentru toate, motiv pentru a relua discuțiile despre sport și muzică, alături de B. Romanescu și poate componentele lotului național care au avut în 2015 un an excelent. A vorbit cu pasiune și emoție despre Elisabeta Samara, Daniela Dodean, Bernadette Szocs, Adrian Crișan și alții. E interesant de observat că la tenis de masă avem medalii europene din 1958 încoace, aproape constant. Cele mondiale sunt din 1936 .

Topul Sentimental este al lui Adrian Berinde (compozitor, interpret, poet, pictor). Primele clasate au fost 1. Captiv în inutil, 2. Cerneala ochilor tăi, 3. Albaștrii după ploi. Deși nu este un artist cu multiple apariții tv, deși a lipsit foarte mult din circuitul concertistic, A. Berinde a beneficiat de un număr suprinzător de mare de votanți! 

 Audio:


Etichete Beatrice Romanescutenis de masasportQ.AgeCosmin MaricaBeatrice RomanescuWhitesnakeHolografQueenBon JoviABBACharles AznavourAC/DCGuns N RosesAlfredo MarceneiroLaura StoicaFrank SinatraMihaela RunceanuGloria GaynorElisabeta SamaraDaniela DodeanBernadette SzocsAdrian CrișanAdrian Berinde

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live