Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: POIANA LUI JOHANN (continuare) Vineri, 30 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

17 Septembrie 2013
Vizualizari: 6235
Comentează add

Ediţia 572 din 14.09.2013

Invitată: Angela Similea Invitată: Angela Similea - Conține audio

andrei-partos

Angela Similea

La sondajul efectuat în prima partea a anului, încheiat pe 31 iulie, privind invitaţii emisiunii, au participat peste 1000 de ascultători. Lista cu „propuneri” a inclus 80 de nume din lumea muzicii, teatrului, sportului şi al presei. La anunţul venirii Angelei Similea (prima clasată în sondaj) de pe pagina Psihologului muzical ( Facebook), am avut 39.000 de vizualizări şi aproape 300 de share-uri! N-aş fi semnalat aceste cifre, dacă nu erau deosebite şi dacă nu infirmau net teoria că artiştii care au trecut de 60 de ani nu mai sunt doriţi de public! Angela Similea a revenit din SUA cu o zi înaintea emisiunii, dar a promis că va fi cu noi şi a onorat invitaţia timp de 4 ore !


 Am vorbit despre multe, de la familie la muzică, de la concerte la relaţia cu colegii de breaslă. Am avut şi un emoţionant moment „Remember Ştefan Iordache” de la a cărui dispariţie s-au împlinit 5 ani. I-am urat împreună „La mulţi ani!” Didei Drăgan, colegă de serie la Şcoala Populară de Artă cu Angela Similea (s-au pregătit cu profesoara Gloria Bordea), am ascultat piese din diverse perioade, editate pe CD de Ovo Music (o nouă Gală organizată de Ovidiu Komornyik va avea loc pe 28 noiembrie), am ascultat şi câteva piese propuse de artistă cu Adrian Daminescu, Caterina Valente, Joe Dassin ş.a. Au fost şi compoziţii recente, duete, care vor figura pe un nou album. Fireşte că solicitările ascultătorilor au fost numeroase. Le vom difuza pe cele mai cerute, când va veni rândul Angelei Similea la TOP5 (unde a ocupat tot primul loc!).


 A fost o ediţie în care se pot asculta şi piese cu Lady Antebellum, Free, The Ramones, The Beatles, Bon Jovi, Rita Pavone, Richie Sambora (single nou!) dar şi un TOP5 Smokie în care primele locuri au fost ocupate de 1. If You Think You Know How To Love Me, 2. Oh. Carol, 3. Living Next Door To Alice. 
 

Audio:


Etichete Angela SimileaOvidiu KomornyikGala Ovo MusicAdrian DaminescuStefan IordacheDida DraganRichie SamboraBon JoviSmokieJoe DassinRita Pavone

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live