Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Vineri, 07 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

28 Mai 2014
Vizualizari: 1638
Comentează add

Ediţia 608 din 24 mai 2014

Invitată: Alina Manole Invitată: Alina Manole - Conține audio

andrei-partos

Alina Manole

O altă ediţie specială, datorită invitatei Alina Manole, care revine în studio mereu cu ceva nou. De data asta e vorba despre albumul „Fericirea de Luni” produs de propria casă de discuri . 11 piese noi dintre care ne-a oferit câteva prime audiţii radio. Au primit votul ascultătorilor pe loc. A cântat altele cerute cu insistenţă de prietenii emisiunii. Fireşte că au fost şi secvenţe de pe „Luna pătrată” şi „Dragoste în 3”.Veţi asculta şi piese propuse de Alina din repertoriul unor nume consacrate sau noi: Sting, Peter Gabriel (ne-a oferit şi o scurtă cronică de concert), Jeff Buckley, Jack Johnson, Nicu Alifantis, Ed Sheeran, Alexandru Andrieş, Tom Waits ş.a.

Printre povestirile legate de naşterea acestui album, şi-au făcut loc şi scurte relatări despre motanul Dodo de acasă, despre concerte, turnee. Alina a conştietizat, urmare a mesajelor prietenilor noştri, că ea s-a născut într-o zi de luni şi iată că titlul albumului a căpătat o semnificaţie în plus. Am ajuns la cărţi, actori, filme, sport.Unii au dorit să afle dacă ea aparţine jazz-ului sau folk-ului. Sau ambelor? Răspunsul îl aflaţi, ascultând!

O parteneră de dialog care nu se lasă rugată prea mult pentru a spune, a răspunde zecilor de întrebări, Alina Manole îşi aşteaptă admiratorii, prietenii la lansarea din 2 şi 3 iunie de la Teatrul Excelsior. Vor urma turnee de promovare în ţară despre care aflaţi amănunte de pe site-ul www.alinamaole.ro.


  Top 5 Sentimental a fost ocupat de data asta de grupul orădean Celelalte Cuvinte. Primele locuri le-au ocupat piesele 1. Un sfârşit e un început, 2. Iarbă prin păr, 3. Dacă vrei. Ediţia viitoare îl are protagonist pe Julio Iglesias.


 În Agenda pop-rock au fost incluse piese cu Bob Dylan, Patti Labelle, Laura Pausini, Ruslana, Ian Anderson şi alţii.
 

Audio:


Etichete Alina ManolefolkjazzalbumFericirea de luniconcertTeatrul ExcelsiorJeff BuckleyJack JohnsonNicu AlifantisEd SheeranAlexandru AndrieşTom WaitsStingPeter GabrielCelelalte CuvinteBob DylanPatti LabelleLaura PausiniRuslanaIan Anderson

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live