Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Sâmbătă, 23 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

11 Septembrie 2011
Vizualizari: 3074
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 467 din 10 septembrie 2011

Invitată: Alina Manole Invitată: Alina Manole - Conține audio

andrei-partos

                                Alina Manole

Au trecut 6 luni de la vizita anterioară a Alinei Manole. Atunci a fost alături de noi (ediţia 440), când am invitat ascultătorii fideli şi avizaţi. Acum e la un pas de lansarea celui de-al treilea material discografic intitulat „Dragoste în 3”. Pe 30 septembrie va fi la dispoziţia tuturor, după un spectacol deosebit de la Teatrul C.Nottara (ora 19,30). Primele apariţii sunt „Luna pătrată” (2009) şi „Cu drag” (2009).

Alina Manole este cantautor în sensul real: compune muzica, scrie versurile, interpretează vocal, cântă la chitară. Dar este şi producător executiv. Şi sociolog, preocupat de tot ce mişcă. Urmăreşte şi programele de ştiri de la tv. Şi încă nu şi-a pierdut simţul umorului! Multe piese de pe noul album au fost cântate în numeroase cluburi, concerte, aşa că tot mai numeroşii ei admiratori le cunoşteau şi le-au solicitat. Alina a cântat în direct multe dintre compoziţiile sale. A avut şi o listă atractivă cu preferinţe, printre care s-au regăsit nume ca Leonard Cohen, Billie Joel, Janis Joplin, Alexandru Andrieş, Sting, Timpuri Noi, The Cure sau Nicu Alifantis.

În „Agenda pop-rock” din ultima oră  am inclus lista cu evenimente concertistice, zile de naştere şi noutăţi discografice.

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Alina Manolefolk.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live