Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA Vineri, 19 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

3 Ianuarie 2010
Vizualizari: 13746
Comentează add

Ediția 380 din 2 ianuarie 2010

Invitați: Alina Eremia și ascultătorii Invitați: Alina Eremia și ascultătorii - Conține audio

andrei-partos

Alina Eremia

Prima ediţie din Noul An. Şi a fost specială, vă asigur.

Alina Eremia este cea mai tânără solistă, care ne-a vizitat în ultimii ani. A împlinit 16 ani în decembrie. A venit cu părinţii, cu un palmares impresionant, cu mult talent şi frumuseţe. Şi ne-a cântat în direct. Îndrumată de Cornel Fugaru, va avea, cu certitudine, o carieră spectaculoasă.

Din partea ascultătorilor am invitat mai mulţi, dar nu toţi erau disponibili. Au venit cu entuziasm: Nicoleta Mircea (29 de ani, susţinătoare a lui Ovidiu Komornyik, forumistă activă), Mirela Drăguşin (35 de ani, ascultă R.R.A. din 1991, de când realizam, alături de Lucica Popescu Moraru, Vineri Noaptea în Direct ) şi a revenit Lavinia Ban (34, profesoară de română din Timişoara, forumistă devotată şi iubitoare de radio). A fost şi ziua de naştere a Iuliei Radu, cea care răspunde la telefoane de peste doi ani. Ascultând cele 5 ore, veţi afla mai multe despre invitate, veţi auzi piesele propuse de ele. Oricare ascultător poate deveni invitat-realizator pentru o noapte. Totul e să-şi dorească mult, să fie fidel emisiunii, să comunice cu realizatorul. Să avem un an bun împreună!

  

 Familia Eremia  Lavinia, Nicole, Iulia, Mirela

INVITAŢIE:
Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu, www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Alina Eremia

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live