Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DOCUMENTARELE RRA (R) Vineri, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

18 Iulie 2011
Vizualizari: 13303
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 459 din 16 iulie 2011

Invitată: Ada Vertan Invitată: Ada Vertan - Conține audio

andrei-partos

                                Ada Vertan

A fost o noapte specială din multe motive. Am difuzat în fiecare oră piese vesele din repertoriul regretatului Cornel Fugaru. Am dorit ca prietenii emisiunii să-l ţină minte şi cu piesele Sincron, cele pline de viaţă, umor şi dinamism. Mesajele de condoleanţe către familie, au fost permanente. Dumnezeu să-l odihnească!

Invitata, Ada Vertan, este copreşedinte şi asociat la două societăţi, alături de oameni grei ai televiziunilor, Dumitru Moroşanu şi Octavian Iordăchescu. Este şi producătoare a numeroase programe de succes, ca „Duminica în familie”, „Bravo, bravissimo”, sau „Dănutz Srl”, recent premiat de A.P.T.R. De altfel, împreună cu echipa ei, a obţinut multe premii din 2000 până-n prezent.

Ada Vertan ne-a povestit despre şcoală, despre pasiunea pentru muzică (5 ani de pian), pentru teatru şi film. Vine de la Reşiţa, a făcut liceul la Brăila, iar la Bucureşti a absolvit Politehnica. A studiat regie, manegement cinematografic (în SUA), a avut expoziţii personale de fotografie, a scris poezii, eseuri, a editat reviste ca „Spectator” sau „Moftul român”. Este pasionată de astronomie şi psihologie.

Muzica propusă a cuprins de toate: de la Nicu Alifantis la Compay Segundo ,Yves Montand, The Beatles, Mircea Vintilă, Liviu Vasilică, Loredana , Chuck Berry sau Vasile Şeicaru. Aveţi multe de aflat şi ascultat pentru că Ada Vertan a stat până la final.

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt! 


Etichete Ada VertanCornel Fugaru

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live