Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 25 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

13 Aprilie 2016
Vizualizari: 1084
Comentează add

Ediția 706 din 9.04.2016

Invitat: Zoli Toth Invitat: Zoli Toth - Conține audio

andrei-partos

 

Emisiunea începe cu noua compoziție semnată de maria Magdalena Dănăilă, scrisă la Beijing pentru noi. De orchestrație s-a ocupat, ca și la primul imn, Adrian Ordean. Ambilor le mulțumesc și de aici.

Invitatul nopții a fost Zoli Toth, percuționist și manager, jurat la Eurovision, om cu multiple activități. Am ascultat piese de pe un album de acum 10 ani, ”Sistempo” dar și piese de pe actualul proiect, ”Cocoon”. Albumul ar fi gata în toamna acestui an. Zoli Toth a comentat fenomenul Eurovision, atât în calitate de fost concurent cât și din postura de membru al juriului din acest an. Colaborarea cu Adrian Enescu i s-a părut extrem de interesantă, o provocare profesională.

Agenda Pop-Rock  este bogată. Veți auzi piese cu Stela Enache, Megadeth, Helen Fisher, Taxi, Queen cu Adam Lambert, Alessandro Safina, Postmodern  Jukebox, The Hollywood Vampires, Joey &Rory, Muse, Leonard Cohen, Joe Bonamassa, Primal Fear ș.a. 

Top 5 Sentimental cu Voltaj a generat și reacții negative, pentru că oamenii au fost atenți și la textele pieselor votate. Nu s-a mai întâmplat ca un Top Sentimental  să primească astfel de comentarii, dar asta înseamnă diversitate, înseamnă ascultători atenți chiar și la 4,30 dimineața! Primele clasate: 1. Albinutza, 2. Un pas în fața ta, 3. Asta-i viața. 

 

Audio:


Etichete Zoli TothEurovisionSistemAdrian EnescuStela EnacheMegadethHelen FisherTaxiQueenAdam LambertAlessandro SafinaPostmodern JukeboxThe Hollywood VampiresJoey &RoryMuseLeonard CohenJoe BonamassaPrimal FearVoltaj

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live