Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Luni, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

29 August 2017
Vizualizari: 1062
Comentează add

Ediția 778 din 26.08.2017

Invitat: Walter Ghicolescu Invitat: Walter Ghicolescu - Conține audio

andrei-partos

 

Noutate cu Steven Wilson, inedit cu vocea lui Ioan Gyuri Pascu (perioada Divertis) și Aretha Franklin (din topul anului 1985) deschid ultima ediție a lunii august.

Walter Ghicolescu a venit de pe drumurile lungi și grele ale țării, după o serie de concerte, ultimul la Vaslui. A venit special pentru ascultătorii R.R.A. A venit cu chitara pentru că pleca de la noi spre Costinești unde urma să cânte seara de sâmbătă. Așadar am profitat și la cererea celor de acasă a susținut un autentic recital cu piese noi, dar și coveruri (piese  compuse  de Vali Sterian, Ștefan Hrușcă sau „Prietenia” varianta Cromatic după „Charly” al spaniolilor Santabarbara). Albumul lansat în acest an, „A de la Păunescu” a fost principalul material discografic susținut, dar veți auzi și compoziții de pe albumele precedente. Ba chiar și de pe primul CD („Ăsta-s eu”) lansat de David Gojkovic, elevul lui Walter, elev în ale chitarei în vârstă de numai 10 ani. Aproape 800 de mesaje au confirmat impactul deosebit al ediției. Lista cu preferințele lui Walter a inclus piese cu Pussycat, C.C.R., B.B. King Ft. Tracy Chapman sau John Lee Hooker alături de Santana ș.a.m.d.

Agenda pop-rock vă propune să ascultați The Searchers, Class, Neil Diamond, Dr. Alban sau Johnny Cash, apariții recente cu Richie Kotzen, Van Morrison sau Cheap Trick.

Hituri de vară de odinioară” au oferit Babe, Chilly, Passengers, La Compagnie Creole, în timp ce „Topul Sentimental” e al Reginei muzicii soul, Aretha Franklin. Primele clasate: 1. Respect, 2. Think, 3. You Maje Me Feel Like A Natural Woman. 

Audio:


Etichete Walter GhicolescuSteven WilsonIoan Gyuri PascuDivertisAretha FranklinVali SterianȘtefan HrușcăCromaticCharlySantabarbaraA de la PăunescuDavid GojkovicPussycatC.C.R.B.B. King Ft. Tracy ChapmanJohn Lee HookerSantanaThe SearchersClassNeil DiamondDr. Alban sau Johnny Cashapariții recente cu Richie KotzenVan MorrisonCheap TrickBabeChillyPassengersLa Compagnie Creole

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live