Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Vineri, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

16 Octombrie 2011
Vizualizari: 4059
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 472 din 15 octombrie 2011

Invitat: Vlad Enăchescu Invitat: Vlad Enăchescu - Conține audio

andrei-partos

                            Vlad Enăchescu

Încă un debut absolut în emisiune. Vlad Enăchescu (n.23.04.1976) a crescut în clădirea Radioului pentru că mama sa, Eleonora Enăchescu, cânta în corul Radio, iar tatăl său, Voicu Enăchescu, a condus ani de zile Choralis şi Preludiu. Doamna Enăchescu a fost solistă a Operei Române iar acum e şef de catedră la Conservatorul bucureştean. Vlad a primit educaţie muzicală clasică, a cântat la pian, dar a optat pentru Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport. Jucase baschet de performanţă la Steaua. A intrat în presa sportivă la TVR, Cristian Ţopescu fiindu-i profesor şi mentor.

Vlad Enăchescu este acum director general la DolceSport. Am aflat multe despre cum funcţionează transmisiile tv, cum se fac contractele, cum colaborează cu unii colegi de la Redacţia Sport a R.R.A. Am abordat şi subiectul profesionalismului comentatorilor sportivi, nu numai de fotbal.  Am discutat despre concertele văzute, plăcute, despre cei doi copii, despre rolul internetului în viaţa noastră. Vlad e fan al tuturor „jucăriilor” din zona telecomunicaţiilor (telefoane, iPad, etc). Lista muzicală propusă  este extrem de diversă conţinând nume ca Robbie Williams, Luis Miguel, Holograf, Duffy, Frank Sinatra, Taxi, Stevie Wonder sau Horia Brenciu.
 
A fost timp şi pentru recomandări concertistice, pentru că vine o perioadă bogată în astfel de evenimente cu Helene Segara, Tom Jones, Elvis Costello, Engelbert Humperdinck.

Mulţumesc pentru înţelegere tuturor ascultătorilor de vineri şi de aici de pe site-ul nostru, pentru că vocea unui om răcit nu sună tocmai agreabil.

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!

  


Etichete Vlad EnăchescuEleonora EnăchescuVoicu EnăchescuChoralisPreludiuDolceSport.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live