Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Sâmbătă, 16 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

7 August 2011
Vizualizari: 2794
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 462 din 6 august 2011

Invitat: Viorel Gaiță Invitat: Viorel Gaiță - Conține audio

andrei-partos

                               Viorel Gaiță

Un alt debut în emisiune. Om de televiziune, de umor, de farse, mare iubitor de muzică, Viorel Gaiţă a venit la R.R.A. puţin sceptic, pentru că nu ştia cum va fi primit de ascultători. Când a simţit şi a văzut reacţiile, a stat cu noi până aproape de final.   

S-a născut în București pe 2 mai 1964. În 1992 colabora cu TVR2 (s-a autopropus) unde a lansat o serie de subiecte mult înaintea colegilor de gen, cum ar fi: Şerban Huidu, Mihai Găinuşă, Gabi Jugaru sau Daniel Buzdugan. Cu farsele și interviurile sale suculente, Viorel Gaiţă a circulat pe la mai toate televiziunile noastre: de la Tele 7abc, la Pro TV, de la Prima TV la Antena 1. Acum e colaborator al emisiunii „Plasa de stele” (Antena 1).

Viorel a lipsit din ţară 8 ani, a locuit în Canada, a câştigat experienţă, a muncit şi-n alte domenii. Este absolvent al facultăţii de Geologie (1989), dar a urmat şi Communication Studies la Montreal, în Canada (2002). S-a reîntors de dor în România, de dragul celor doi copii și cu speranţa că umorul de calitate, divertismentul, au nevoie de el. 

Pe parcursul acestei prime ediții de august, ne-a oferit scurte momente din bogata sa activitate, am putut compara reacţiile concetăţenilor noştri în 1994 şi 2010. Am primit zeci de mesaje care emanau buna dispoziţie, lumea râdea cu lacrimi şi acasă, dar şi în studio. Lista muzicală alcătuită de Viorel Gaiţă a fost una selectă: Pasărea Colibri, Holograf, Alexandru Andrieş, Leonard Cohen, Led Zeppelin, Mircea Vintilă, Mike Oldfield, Nicu Alifantis, Phoenix , Neil Diamond ş.a.

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Viorel GaițăAntena 1plasa de stele.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live