Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 26 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

19 Octombrie 2017
Vizualizari: 1388
Comentează add

Ediția 785 din 14.10.2017

Invitat: Victor Socaciu Invitat: Victor Socaciu - Conține audio

andrei-partos

 

Am avut un musafir rar. Îl veți asculta aici pe Victor Socaciu care a mai fost în studio în 7 noiembrie 2003. Pentru foarte mulți prieteni ai emisiunii a fost o surpriză deosebit de plăcută. Au fost nenumărate subiecte de discutat. Cariera, debutul în Cenaclul Flacăra, nașterea Festivalului Om Bun, Gala Folk Om Bun din 7 decembrie 2017, mișcarea folk în ansamblu, dublarea filmelor străine în limba română, relația cu diaspora ș.a.m.d. Pe lângă piese mai rar difuzate din repertoriul propriu au fost și câteva preferințe cu The Rolling Stones, Donovan, Dan Andrei Aldea, The Beatles, Vali Sterian, Frank Sinatra, Vasile Șeicaru ș.a.

Aveți ocazia să aflați câte ceva și despre un inedit proiect realizat în Canada cu versiuni în limba franceză (Ecoute-moi) ale unor compoziții semnate de Victor Socaciu. Un album pe versurile lui Nichita Stănescu s-a lansat în 2014, dar abia acum a ajuns la mine. E frumos, profitați! Artistul a venit cu chitara, așa că aveți și plăcute momente live.

Topul Sentimental a inclus tot piesele lui, iar primele clasate (spre mirarea autorului) au fost 1. La un ceai, 2. Căruța cu flori, 3. Cântec pentru Charlie Chaplin. 

Pentru luna decembrie putem spera la apariția unui album cu creații noi. După o destul de lungă pauză Victor Socaciu a revenit în forță în viața concertistică. 

Agenda pop-rock a fost ceva mai scurtă acordând spațiu unor nume ca Cliff Richard (77 de ani)în colaborare cu Brian May, Boney M, Nazareth, Freddy Fender, noutăți  de la Chris Norman, Omega, Shania Twain.

 

Audio:


Etichete Victor SocaciuFestivalul Om BunGala Folk Om BunThe Rolling StonesDonovanDan Andrei AldeaThe BeatlesVali SterianFrank SinatraVasile ȘeicaruNichita StănescuCliff RichardBrian MayBoney MNazarethFreddy FenderChris NormanOmegaShania Twain

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live