Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA Vineri, 19 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

17 Ianuarie 2010
Vizualizari: 4652
Comentează add

Ediţia 382 din 16 ianuarie 2010

Invitat: Vasile Şeicaru Invitat: Vasile Şeicaru - Conține audio

andrei-partos

Vasile Șeicaru și Andrei Partoș

Primele momente ale ediţiei le-am dedicat memoriei lui Bela Kamocsa, un muzician, un prieten, un om deosebit, care ne-a părăsit mult prea devreme. Nu deţin înregistrarea ediţiei din ianuarie 2004, când a fost în studio împreună cu Bega Blues Band. Poate ne ajută un binevoitor!

Cetăţeanul de onoare al Galaţiului,Vasile Şeicaru, a revenit în studio (a fost anul trecut) după un an foarte bun şi un album de mare succes, ”în oraşul cu floare de tei”. A adus câteva albume din colecţia personală (de la Donovan la Deep Purple) dar şi multe rarităţi din creaţia proprie. Am abordat tema cover-uri celebre, am vorbit despre concerte, proiecte, amintiri, Cenaclul Flacăra, despre prietenii. Admiratorii lui Vasile sunt tot mai numeroşi, mesajele lor entuziaste s-au succedat rapid, ajungând la peste 200! Au fost şi multe întrebări interesante. Cred că a fost o întâlnire diferită de cea din aprilie 2009. Puteţi compara! Acesta e un imens avantaj al site-ului nostru!

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu, www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


 


Etichete Vasile Șeicaru

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live