Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Marţi, 31 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

19 Martie 2014
Vizualizari: 2381
Comentează add

Ediţia 598 din 15 martie 2014

Invitat: Vasile Şeicaru Invitat: Vasile Şeicaru - Conține audio

andrei-partos

Vasile Şeicaru

Am demarat cu un dialog telefonic scurt dar consistent cu Dan Teodorescu. Am primit de la sursă cele mai importante repere ale spectacolului de luni 17 martie, când trupa Taxi şi-a aniversat cei 15 ani de existenţă. Vă asigur că a fost un eveniment remarcabil, greu de uitat.  


A urmat o reîntâlnire dorită de mulţi prieteni ai emisiunii: Vasile Şeicaru! S-a vorbit mult despre el cu ocazia vizitei celor doi componenţi ai Trupei Cristal din Galaţi, aşa că era firesc să fie din nou în faţa microfonului din Studioul 31. Având în vedere faptul că TOP 5 Sentimental a fost cu piesele din repertoriul invitatului, le-am lăsat la urmă. Voturi foarte multe, aproape de cifra record. Primele trei clasate, spre mirarea multora privind ordinea lor, au fost: 1. La adio, 2. Aruncarea în valuri, 3. În oraşul cu floare de tei.


 Am insistat pe albumul „Rătăcire” produs de Asociaţia Culturală Vasile Şeicaru. Înregistrările s-au realizat în 2013 în studioul Bandidos. Au colaborat Victor Solomon (chitare), Mishu Contantinescu (clape, mixaje, orchestraţii), Vichi Stepanovici (bas, voce) şi Marcian Petrescu (prezent cu muzicuţa lui la piesa „Generali de operetă”). Fireşte că au fost întrebări legate de Cenaclul Flacăra, de relaţia trecută şi prezentă cu Ştefan Hruşcă, „generaţia în blugi”, despre programe tv, despre Premiile Radio România, despre concerte ş.a.m.d. Au fost şi câteva piese preferate de Vasile, din repertoriul internaţional cu nume importante ca Dream Theatre, Beach Boys, Lobo, Procol Harum. A cântat şi live (cu negativ) spre marea bucurie a prietenilor noştri de pretutindeni (au fost mesaje şi din SUA, Ucraina, Germania, Italia, Franţa, Olanda, Spania, Canada, Australia, Israel).


 Agenda pop-rock include sărbătoriţi ai zilei de 15 martie: Viorela Filip şi Cătălin Târcolea, precum şi un scurt concurs Mireille Mathieu.
 

Audio:


Etichete Dan TeodorescuTaxiconcertSala PalatuluiVasile Seicarufolktrupa CristalalbumRatacireMireille Mathieu

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live