Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Miercuri, 05 August

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

20 Februarie 2019
Vizualizari: 1604
Comentează add

editia 855

Invitat: Vasile Seicaru Invitat: Vasile Seicaru - Conține audio

andrei-partos

 

După aproape doi ani a revenit Vasile Șeicaru în studio. Primirea, din partea ascultătorilor, a fost una extraordinară. Sute de mesaje entuziaste, atmosferă de bună dispoziție, cereri de cântece de ieri, de azi, amintiri frumoase din viața artistică, din sport, școală, satul natal sau colegi de breaslă. Au fost compozițiile proprii, dar a fost și un cântec scris de Claudia Șerdan (trăiește în Italia) pe versurile lui Vasile. O primă audiție surprinzătoare și foarte apreciată. Au fost și câteva propuneri din repertoriul internațional. Un album nou este în pregătire. 

Agenda pop-rock include piese cu The Simpsons, David Bowie, Slayer,Ammunition, Black Cat (de ziua lui Eugen Caminschi) în timp  ascultătorii care au cerut Megadeth, T.Rex, G. Brassens, Iron Maiden s-au bucurat. 

Runda a 15-a a „cântecelor dătătoare de piele de găină ” are nume grele ca Led Zeppelin, Gabriel Cotabiță, Simply Red, Tudor Gheorghe sau Bon Jovi.

Top Sentimental i-a aparținut lui Lou Reed. Pe primele locuri s-au clasat: 1. Perfect Day, 2. Walk On The Wild Side, 3. Satellite Of Love.

 

Audio:


Etichete

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live