Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: JURNAL MILITAR Sâmbătă, 28 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

18 Iulie 2017
Vizualizari: 805
Comentează add

Ediția 772 din 15.07.2017

Invitat: Vasile Șeicaru Invitat: Vasile Șeicaru - Conține audio

andrei-partos

 

 A fost Ziua Înghețatei (în SUA), a fost și Ziua Internațională a jeleurilor, dar până la urmă a fost Ziua Invitatului!

A trecut ceva vreme de când nu ne-a mai vizitat Vasile Șeicaru (14 martie 2014). Motiv mare de bucurie pentru numeroșii săi fani care au scris, care au solicitat piese, care l-au felicitat pentru ziua lui recent consumată. A fost o ocazie bună pentru a lansa o piesă nouă, aflată în fază de proiect, „Mă simt nemuritor” (pe versuri proprii). Vasile a cântat (cu negativ) de două ori această piesă, care a devenit astfel power-play-ul nopții. Reacțiile celor de acasă au fost entuziaste. Când ai peste 1000 de mesaje și like-uri la un live-streaming, atunci înțelegi că relația artistului cu publicul este una foarte bună. S-au cerut piese mai vechi din repertoriul său și spre bucuria ascultătorilor, s-au difuzat toate. Prietenii emisiunii au vrut să afle cum i-a cunoscut pe diverși colegi. Au primit răspunsuri. Veți auzi și câteva recomandări din partea lui Vale Șeicaru cu The Troggs, Vasco Rossi, Lobo, The Kinks, The Beatles ș.a. Am discutat despre soluții de promovare, despre Electrecord, drepturi de autor, despre Cenaclul Flacăra,  despre viitoare apariții pe scenă și despre următoare creații. A fost un fel de Revelion în plină vară, spuneau unii, motiv pentru care am și difuzat, tot la cerere, „Ninsorile din gări”!

Hituri de vară de odinioară au fost cu Bay City Rollers, Suzi Quatro, BZN. Rubrica va exista până la final de septembrie.

Topul sentimental a aparținut grupului britanic Status Quo, piesele cele mai votate fiind 1. In The Army Now, 2. What You’ re Proposing, 3. Rockin’ All Over The World. 

Pe parcurs veți mai auzi piese cu Mădălina Manole, Mr. Big, Ooops, Silver Pozzoli, Reunion ș.a.m.d. 

Audio:


Etichete Vasile SeicaruThe TroggsVasco RossiLoboThe KinksThe BeatlesBay City RollersSuzi QuatroBZNStatus QuoMădălina ManoleMr. BigOoopsSilver PozzoliReunion

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live