Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Duminică, 26 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

10 Noiembrie 2015
Vizualizari: 2034
Comentează add

Ediţia 684 din 7.11.2015

Invitat: Vasile Mardare Invitat: Vasile Mardare - Conține audio

andrei-partos

Ediţia începe cu gânduri către toţi cei care a pierit în Club Colectiv, către familiile lor şi ale celor care se luptă să trăiască prin spitale din ţară şi străinătate. Veţi auzi Goodbye To Gravity (album primit abia acum de la Casa de discuri) şi apoi „Ruga” lui Valeriu Sterian . Pe parcursul nopţii a mai fost o piesă a grupului lovit de tragedie, dar şi una a colegilor de la Up To Eleven (cu victime ale aceleiaşi nopţi de 30.10). „Tears In Heaven” compus de Eric Clapton apare în versiunea All Stars (printre care Elton John, Rod Stewart, Mary J. Blige, Slash şi mulţi alţii). Nu putea lipsi Pasărea Colibri cu „Vinovaţii fără vină”.


A debutat în emisiune Vasile Mardare, venit special de la Timişoara pentru întâlnirea cu ascultătorii R.R.A. Am profitat de ocazie şi am cules date biografice de la un om care a ajuns deja la 7 albume, care a făcut parte de Cenaclul Flacăra , respectiv Totuşi Iubirea la începutul anilor 90. Vasile Mardare (născut pe 29.1970) a iubit şi iubeşte muzica, trăieşte prin şi pentru ea. Are un mic studio şi se descurcă singur cu orchestraţiile, îi ajută şi pe mai tinerii colegi. Albumele recente, „Anii cei mai frumoşi” şi „Eu şi prietenul meu 2”(o colaborare fericită cu poetul Sorin Poclitaru) au avut parte de prezentare selectivă. A venit cu chitara şi ne-a cântat de toate, vechi şi noi. Au fost cereri de la ascultătorii care-l cunosc şi a onorat fiecare solicitare. A fost un recital în toată regula. Nici n-a mai fost timp pentru întreaga listă a preferinţelor personale. Veţi auzi , totuşi, piese cu Alphaville, Eric Clapton, Mr. Big, David Coverdale singur dar şi cu Whitesnake. Vasile Mardare nu are pagină pe Wikipedia, dar îl puteţi contacta prin Facebook.


 Top 5 Sentimental a include piesele grupului Poesis. Primele clasate au fost 1. Cântec şoptit (cunoscut şi cu titlul”Odată am ucis o vrabie”), 2. Ce să-ţi aduc iubito de pe mare, 3. Am uitat demult cum arăţi.   

 

Audio:


Etichete Club ColectivValeriu SterianGoodbye To GravityUp To ElevenEric ClaptonElton JohnRod StewartMary J. BligeSlashVasile MardareMr. BigDavid CoverdaleWhitesnakePoesis

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live