Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 14 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

8 Martie 2018
Vizualizari: 1255
Comentează add

Ediția 805 din 3.03.2018

Invitat: Trupa Micul Paris Invitat: Trupa Micul Paris - Conține audio

andrei-partos

 

 A revenit trupa Micul Paris, într-o formulă nouă, puțin înainte de aniversarea a 8 ani de existență. Onu Pavelescu (lider, compozitor, vocal, chitarist) a venit de astă dată cu fiica, Ana Pavelescu (violoncel, născută în 2001), cu Ionuț Guzu (chitară), cu Pavel Stoica (el a mai fost la noi cu clapele sale cu mii de sunete) și Marina Ciorăneanu, invitata grupului la eveniment. Marina a fost surpriza nopții și vă veți convinge ascultând tot. Am discutat mai mult cu cei noi, cu cei aflați la debut în studio. S-a cântat mult, în primele 3 ore, pregătit dar și spontan. Numărul celor care au urmărit pe Youtube transmisiile noastre a crescut uluitor. N-o să mă laud acum cu cifrele, dar faptul că la ore de somn atâtea sute, mii de persoane sunt pe recepție mi se pare foarte important, încurajator, plăcut! Au fost cântece vechi și noi, dar și coveruri cerute de ascultători precum și câteva preferințe ale invitaților (Dave Brubeck, Nat King Cole, Bullet For My Valentine, Bruno Mars, Charlie Puth, Celine Dion, Bon Jovi). Pe 16 martie, trupa Micul Paris sărbătorește, iar traseul aparițiilor îl aflați de pe pagina de Facebook. Onu Pavelescu a promis că până la final de an vom avea un CD de studio! 

Alte rubrici ale emisiunii  vă oferă cântece cu  Bino, Caro Emerald, Nena, The Humans, Tone Loc, Koos Janos, Simply Red, Ștefan Iordache sau Dan Spătaru (piese dedicate femeilor, mamelor).

Topul Sentimental a generat un micro-portret al australianului Nick Cave. Cele mai votate sunt 1. Dig Lazarus, Dig!, 2. Into My Arms, 3. Deanna. 

Mai jos găsiți o selecție a mesajelor primite în timpul emisiunii. 

Audio:


Etichete trupa Micul ParisOnu PavelescuAna PavelescuIonut GuzuPavel StoicaMarina CioraneanuDave BrubeckNat King ColeBullet For My ValentineBruno MarsCharlie PuthCeline DionBon JoviBinoCaro EmeraldNenaThe HumansTone LocKoos JanosSimply RedStefan IordacheDan SpataruNick Cave

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live