Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: POIANA LUI JOHANN Vineri, 30 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

15 Octombrie 2013
Vizualizari: 2472
Comentează add

Ediţia 576 din 12 octombrie 2013

Invitat: Trooper Invitat: Trooper - Conține audio

andrei-partos

Trooper  

A fost o ediţie cu trei părţi distincte. În primele trei ore veţi avea parte de un autentic recital Trooper (varianta acustică). Au venit în studio Coiotu (Alin  Dincă, vocal), fratele său Balaurul (Aurelian Dincă semnează mixaje, masterizări, compoziţii şi cântă la chitară pe noul album) şi Oscar ( Ionuţ Rădulescu, basist, dar de data asta numai backing vocal). A fost a doua vizită a unor componenţi Trooper în acest an, dar total diferită de cea anterioară din februarie. Noul album, lansat în octombrie, „Atmosfera” (la A&A Records) include şi colaborări cu Blaze Bayley, Leo Iorga, Mihai Georgescu. Sunt 13 piese noi. Cei trei au cântat de toate, la cererea ascultătorilor. A fost un adevărat regal de live. O chitară şi trei voci abordând piese proprii, dar şi refrene de la Bruce Dickinson, The Beatles, Iris, David Coverdale, Bon Jovi sau Queen. Concertul din 19 octombrie a fost prefaţat de cei trei într-un mod spectaculos, spre bucuria celor de acasă. Sunt convins că şi înregistrarea va genera reacţii pozitive. O trupă tânără, care s-a maturizat rapid, care arată că se poate progresa dacă ai pasiune şi dorinţă de cunoaştere, un grup care-şi respectă fanii printr-o comunicare permanentă pe Facebook. S-a discutat despre trupe ideale, despre biografii şi autobiografii ale marilor nume ale rock-ului, despre prietenie, despre turneul de promovare.

 

Partea a doua include interviului acordat în exclusivitate emisiunii de Chris Norman. Aproape 20 de minute de informaţii utile şi interesante de la un artist care a venit în România, pentru prima oară în 1983 alături de colegii de la Smokie. Pe 13 octombrie s-a întâlnit cu bucureştenii pentru a-şi promova noul CD, „There and Back”.


 TOP 5 i-a revenit de data asta lui Leonard Cohen, iar primele locuri au fost ocupate de piesele „Dance Me To The End Of love”, „In My Secret Life” şi „The Future”. Aşa au votat numeroşii participanţi.


 O noapte în care am primit  şi am citit aproape 400 de mesaje, iar pagina de FB a „Psihologului muzical” a trecut de 3000 de „like-uri”. Vă mulţumim tuturor pentru susţinere şi fidelitate!

Audio:


Etichete TrooperCoiotuBalaurulOscarliveradioBlaze BayleyAtmosferaalbumLeo IorgaMihai GeorgescuBon JoviLeonard CohentopChris Normaninterviuexclusiv

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live