Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Vineri, 19 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

18 Iulie 2010
Vizualizari: 2539
Comentează add

Ediția 408 din 17 iulie 2010

Invitat: Tavi Colen Invitat: Tavi Colen - Conține audio

andrei-partos

                                      Tavi Colen 

Ediţia a început cu un scurt „In Memoriam Mădălina Manole” şi a continuat cu o serie de referiri la tragica disparţie a Mădălinei. A făcut-o şi invitatul nopţii, Tavi Colen (un alt debut la „Psihologul muzical”).

N-am vrut să avem o noapte tristă, n-am vrut să acceptăm că Mădălina a plecat. Petru Mircea a activat ani de zile în trupa Talisman. Iar Tavi şi-a amintit de unele momente plăcute din trecut. De peste 3 ani, Tavi cântă pe cont propriu cu Tavi Colen Band. Are şi un CD, lansat în 2009 la Ovo Music, „O viaţă 9” (ca o coincidenţă albumul Mădălinei se intitulează „09 Mădălina Manole”), de pe care am difuzat câteva compoziţii proprii. Veţi auzi multe date biografice, veţi afla despre pasiunile (foarte numeroase şi spectaculoase) ale lui Tavi. A povestit despre familie, perioada Voltaj, despre colaborarea cu Nicu Covaci, despre despărţirea de Alin Oprea. Am avut parte de o piesă de pe viitorul album Tavi Colen, dar şi de multe hit-uri Talisman, solicitate de public. N-au lipsit vocile preferate de Mădălina, cum ar fi Patricia Kaas, Bonnie Tyler.

Ne-am referit şi la numele mari, care ne-au vizitat recent (Aerosmith, Pink Martini, Gary Moore ş.a.).

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu,www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Tavi ColenTalismanMădălina Manole.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live