Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Duminică, 17 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

27 Februarie 2013
Vizualizari: 3158
Comentează add

Ediţia 543 din 23.02.2013

Invitat: Ştefan Naftanailă Invitat: Ştefan Naftanailă - Conține audio

andrei-partos

Ştefan Naftanailă

Ediţia a început cu imensa bucurie generată de victoria Stelei în partida cu Ajax Amsterdam! A urmat un amplu interviu telefonic cu Florin Grigoraş (fondator şi lider al grupului Riff din Sibiu). Se pregăteşte intens pentru un concert mare care va avea loc la Sala Palatului pe 2 martie. Cântă în deschidere pentru Smokie. Florin ne-a asigurat că spre toamnă vom avea şi un material discografic nou cu Riff.


 Conform unei frumoase tradiţii, după fiecare ediţie a Festivalului Sanremo, l-am avut şi acum invitat pe colegul Ştefan Naftanailă, care a fost prezent la faţa locului de 15 ani. Acum s-a deplasat în calitate de turist, dar şi de mare iubitor al genului. Ne-a oferit date, informaţii, repere despre impactul acestui maraton tv asupra publicului italian şi nu numai. Am discutat despre prezentatori, despre invitaţi, despre atmosfera din oraşul Sanremo.Discuţia şi difuzarea multor piese din concurs sau din recitaluri (Toto Cutugno, Albano Carrisi) a generat entuziasm chiar şi în Italia de unde am primit numeroase mesaje, comentarii!


 Au urmat piesele selecţionate pentru cele două semifinale Eurovision 2013 (aproape toate cele 32!), piese câştigătoare de Grammy, dar şi de Brit Awards. Au fost şi piese nominalizate la Premiile Oscar!


 Rubricile tradiţionale au inclus piese cu Johnny Winter, Cargo, Sweet, Luigi Ionescu, Europe, Jar, Florin Apostol (cu o premieră), The Cars, Smokie ş.a.

Audio:


Etichete RiffSmokieEurovisionSanremoStefan NaftanailaFlorin GrigorasSteauaToto CutugnoAlbanoGrammy AwardsBrit AwardsOscar

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live