Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Luni, 23 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

29 Iulie 2015
Vizualizari: 1492
Comentează add

Ediţia 669 din 25.07.2015

Invitat: Ştefan Bănică Invitat: Ştefan Bănică - Conține audio

andrei-partos

Impresiile lăsate de concertul Beth Hart au fost extrem de puternice, aşa că am început şi am încheiat ediţia cu piese cântate de solista americană care ne-a vrăjit pe 21 iulie la Bucureşti!


Stefan Bănică n-a mai fost la Psiholog din 2011. S-au întâmplat multe în viaţa lui, în cariera lui. A optat pentru a difuza piese mai puţin cunoscute de pe cele 15 albume lansate până-n prezent. Au dominat cele de pe „Love Songs- Live Acoustic” din 2013, dar au fost şi de pe „Toată lumea dansează-Live” din 2009 ş.a.m.d. Au plăcut şi piesele cu tentă socială, pe care Ştefan la cântă rar în concerte.. Au fost întrebări legate de X-Factor, de muzica difuzată la radio-urile de la noi, de concertele de iarnă, de vară, din săli mari sau din cluburi. Partea cea mai bogată a discuţiilor a mers spre teatru, spre actorie, regie, turnee. Lista cu preferinţe a fost scurtă (Ed Sheeran, Beth Hart, Bon Jovi) dar subiectele au fost multe, iar la final Ştefan a promis că revine, alături de Nicu Patoi pentru o mică noapte de cântări live.


 Am avut parte şi de o scurtă relatare de la Câmpina unde se desfăşura cea de-a treia ediţie a unui Festival de Jazz -Rock. Ne-a furnizat amănunte organizatorul Liviu Briciu.


 Agenda pop rock a inclus piese cu Dragoş Alexandru, The Yardbirds, The Troggs, Survivor, Sonata Arctica, Mihai Pocorschi sau Breaking Benjamin.


 Top 5 Sentimental a fost al italienilor Ricchi E Poveri. O participare la vot remarcabilă. Pe lângă primele 5 clasate am difuzat alte trei piese de mare succes. Iată ce s-a votat: 1. Malinteso, 2. Pubblicita, 3. Magnifica serata.
 

Audio:


Etichete Stefan BănicăLove Songs- Live AcousticX-FactorEd SheeranBeth HartBon JoviNicu PatoiDragoş AlexandruThe YardbirdsThe TroggsSurvivorSonata ArcticaMihai PocorschiBreaking BenjaminRicchi E Poveri

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live