Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Miercuri, 28 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

30 Iunie 2019
Vizualizari: 1297
Comentează add

Ediția 874 din 29.06.2019

Invitat: Silviu Petcu Invitat: Silviu Petcu - Conține audio

andrei-partos

 

A fost zi de sărbătoare așa că nu puteau lipsi cântece pentru cei cu numele de Petru sau Pavel.

Invitatul nopții este unul care n-a mai fost pe cont propriu. Silviu Petcu, unul dintre inginerii super-talentați ai Grupului Divertis din anii 80, azi Distractis, a avut multe de povestit. El îndeplinea rolul lui Neptun în perioada Serbărilor Mării și ale Tinereții, tot el executa momente de  pantomimă de mare succes în sutele de show-uri ale grupului născut la Iași. Distractis a revenit recent pe scenă cu un cabaret politic la Teatrul Stela Popescu, așa că Silviu a oferit invitații-premii celor care au răspuns unor întrebări formulate de el. ”Satul paralel” e un spectacol de văzut. Familist mândru de realizările soției și ale fiului, care azi are 30 de ani, Silviu a călătorit enorm, se pricepe la vinuri, la bucătărie, are un proiect pe internet alături de colegul Cristi Grețcu. Este și un mare iubitor de muzică și a propus cântece cu Beth Hart, U2, Queen, Zdob și Zdub sau Rammstein

Veți auzi și un interviu telefonic cu Marian Olaianos, comentator al TVR, aflat în Italia la C.E. U21. Silviu, atent și la fenomenul sportiv, a intervenit și el. 

Agenda pop-rock îl repune în actualitate pe Tom Jones, oferă noutăți cu Altar și Desperado, repere cu Phoenix, Deep Purple, The Equals, Del Shannon, Țapinarii ș.a.

Topul sentimental dedicat lui Ronnie James Dio a fost dominat de cântecele din perioada  trupei Dio: 1.Holly Diver, 2. This Is Your Life, 3. Temple Of the King (Ritchie Blackmore s Rainbow).  

Audio: 


Etichete

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live