Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Radiojurnal Luni, 25 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

9 Aprilie 2019
Vizualizari: 1418
Comentează add

Ediția 862 din 6.04.2019

Invitat: Sergiu Bolotă Invitat: Sergiu Bolotă - Conține audio

andrei-partos

 

Începem cu Bryan Adams, care a lansat album nou, cu o compoziție potrivită emisiunii, ”Part Time Friday Night, Part Sunday Morning” și continuăm cu un mare chitarist, Erlend Krauser, fost component Phoenix până-n 1977 când a ajuns în Germania. A cântat 23 de ani cu James Last. 

Invitatul debutant (născut la Sibiu pe 29.04. 1986) este Sergiu Bolotă. Are un E.P. are multe cântece pentru un CD întreg, e orientat spre pop, cântă la chitară, are o biografie concertistică aglomerată, circulă prin lume, este ambițios și organizat.Vizita la R.R.A. s-a produs în urma unei recomandări din partea impresarului prieten. Pe pagina lui prezența în studioul ”Paul Grigoriu” din noaptea de vineri nu apare, semn că n-a fost impresionat. Totuși publicul nostru l-a primit cu simpatie, cu multe aprecieri și încurajări.

Agenda pop-rock a inclus nume ca Gheorghe Zamfir, Cornel Constantiniu, Merle Haggard, Patrick Hernandez, Johnnie Taylor, John McLaughlin, Evandro Rossetti (cu o noutate absolută, pe versurile lui Radu Pietreanu), Yngwie Malmsteen, Fiorella Mannoia  ș.a.m.d.

Topul Sentimental cu The Cure a generat un podium previzibil 1. Friday I m In Love, 2. Pictures Of You, 3. Lullaby

 Audio:


Etichete

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live