Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal Joi, 29 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

4 Iulie 2010
Vizualizari: 3379
Comentează add

Ediția 406 din 3 iulie 2010

Invitat: Răzvan Albu Invitat: Răzvan Albu - Conține audio

andrei-partos

                                Răzvan Albu

În 29 decembrie 2007 Răzvan Albu se afla în studio pentru prima oară, promovând albumul său de debut, „Jocuri fără nume”. A mai acumulat experienţă, a studiat, s-a maturizat, a ascultat multă muzică şi iată-l din nou la noi.

Răzvan (n. 24.08.1982) a dovedit că pasiunea pentru muzică te poate determina să treci peste greutăţi. A trăit o vreme în SUA, apoi în Canada. Veţi afla ce gusturi selecte are într-ale muzicii. De o lună are un al doilea CD, „Straw Man”, produs de el, mixat de Jay Walsh. La chitară solo şi bas apare americanul David Berry. Răzvan şi-a format o trupă şi intenţionează să iasă în lume când vor fi toţi pregătiţi pentru concerte.

La Radio România Actualități a cântat fără reţineri, a răspuns tuturor mesajelor (surprinzător de numeroase). A dăruit CD-uri celor, care au răspuns la concursuri fulger. Profit de ocazie pentru a vă spune că, periodic, invit în emisiune tineri care au ceva de spus în plan muzical. Totul e să primesc informaţii şi materiale audio (andreipartos54@yahoo.com). Astfel a procedat şi Răzvan Albu. Am lăsat şi cea de-a patra oră, pentru a vă oferi şi alte rubrici ale emisiunii. Poate vă vor interesa.

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu,www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Răzvan Albu.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live