Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Marţi, 16 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

26 Decembrie 2018
Vizualizari: 882
Comentează add

Ediția 847 din 22.12.2018

Invitat: Raul Cârstea Invitat: Raul Cârstea - Conține audio

andrei-partos

 

La 29 de ani de la evenimentele din 1989, am început cu o compoziție deosebită semnată de Adrian Ordean (intitulată 22) și T.Rex cu Children of the Revolution.

Invitatul Raul Cârstea a adus cu sine album nou, poezie, sensibilitate, căldură și chitara. Pentru că apare destul de rar în emisiuni, unii, mai tineri, l-au decoperit abia acum. ”Elegia mâinii” este un produs nou, care s-a lansat cu puțin timp în urmă. Versurile căutate, adunate de un mare iubitor de poezie sunt semnate de Adrian Păunescu, Constanța Buzea, Vasile Ciutacu, Ciprian Chirvasiu, Sorin Poclitaru. Veți auzi și câteva compoziții de pe albumul ”Delta lunară” (2009), CD premiat și de Radio România. Raul ne-a mai propus și cântece cu Tatiana Stepa, Mark Knopfler, Chris Rea, Poesis

Răspundem când suntem în stare” a ajuns la ediția a 8-a cu cântecele care dau fiori. Veți auzi piese cu Leonard Cohen, Vali Sterian, Manowar, Mondial sau Led Zeppelin

Rubrica ”Agenda pop-rock” vă oferă și noutăți dar și repere cu Alexandru Andrieș, Bee Gees, Laura Bretan, Pasărea Rock,  Compact B ș.a.m.d.

Topul Sentimental este al blues-ului. Primele clasate din repertoriul lui Muddy Waters sunt  1. Got My Mojo Working, 2. Hoochie Coochie Man, 3. Mannish Boy. 

Audio:


Etichete

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live