Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA RADIO Luni, 03 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

29 Mai 2013
Vizualizari: 1975
Comentează add

Ediţia 556 din 25.05.2013

Invitat: Proconsul Invitat: Proconsul - Conține audio

andrei-partos

Proconsul

Am început ediţia cu două extrase de pe albume noi cu Lady Antebellum şi Beth Hart alături de chitaristul Joe Bonamassa. A urmat o convorbire cu sărbătoritul Dumitru Lupu (telefonic) despre muzica pentru copii, despre activitatea lui de la Constanţa, despre Eurovision şi viaţa de familie. Apoi am discutat cu Ştefan Naftanailă despre ce a rămas nespus privind Eurovision-ul suedez şi care ne-a oferit piesa compusă de Bjorn şi Benny (ABBA) pentru deschiderea serii finale.


Musafirii au venit după 2,15 pentru că au cântat la Galaţi. Cei trei de la Proconsul (Bodo, Dragoş Dincă şi Robert Anghelescu) au venit cu scuze pentru întârziere, cu noul album („No Matter What”) şi bună dispoziţie.


Am difuzat mai multe piese de pe CD, urmând ca fanii să semnaleze pe pagina de Facebook a grupului care ar trebui să fie piesa de videoclip.


Am aflat cum s-a născut acest proiect, care este destinaţia lui, cum va fi promovat în această vară. Au fost şi teme generale propuse de ascultători, cum ar „rolul solistului vocal într-o trupă rock”. Am lămurit şi motivele schimbării basiştilor din ultima vreme. Cel actual este Robert Ursache.
 
Agenda pop-rock de la început şi din final a inclus piese cu Andreea Bocelli şi Giorgia, Vunk, Megadeth, Scorpions, Dan Spătaru, The Doors, Roşu şi Negru, Joe Satriani, ş.a.m.d.
Audio:


Etichete ProconsulBodoRobert AnghelescuDragos DincaNo matter whatDumitru LupuStefan NaftanailaAndrea BocelliMegadethDan SpataruRosu si NegruScorpionsThe Doors

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live