Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

3 Iulie 2013
Vizualizari: 3480
Comentează add

Ediţia 561 din 29.06.2013

Invitat: Pavel Bartoş Invitat: Pavel Bartoş - Conține audio

andrei-partos

Pavel Bartoş

Încă un debut în emisiune! Actorul Pavel Bartoş (născut pe 20 ianuarie 1975 la Miercurea Ciuc) a fost cerut de ascultători iar reacţiile lor au fost dintre cele mai bune. Ne-a vizitat exact de ziua lui (Sf. Ap. Petru şi Pavel) aşa că evenimentul a căpătat semnificaţii multiple Prezenţa lui pe micul ecran în show-uri de succes ca „Vocea României” sau „Românii au talent” dar şi-n numeroase spoturi publicitare, i-au adus o notorietate considerabilă, totuşi marea iubire rămâne Teatrul Odeon şi colegii de acolo despre care a vorbit cu mare respect şi afecţiune.

Marele Premiu obţinut în 1998 la Gala Tânărului Actor de la Costineşti este cel la care ţine foarte mult. A studiat la Universitatea Babeş- Bolyai din Cluj la Facultatea de Teatru (clasa profesorului Marius Bodochi). A ajuns la Bucureşti în urma unui concurs dificil. A făcut sport cu pasiune, pentru că-n oraşul său natal toată lumea patinează şi joacă hochei. Are o soţie înţelegătoare, care i-a trimis mesaje de susţinere şi în timpul nopţii. Cele două fiice ale sale, Eva şi Rita i-au schimbat existenţa. I-a plăcut mereu muzica, şi-ar dori să joace într-un musical de mare succes.

Lista personală de preferinţe i-a inclus pe prietenul şi colegul de scenă, Smiley, dar şi pe Compact, Antonia, Florin Chilian, Inna sau Vama Veche, pe Queen, Michael Jackson, Dean Martin, James Brown sau Frank Sinatra. N-am apucat să difuzăm tot ce ne-a propus Pavel Bartoş, dar am stabilit că vom continua discuţia spre final de an!


 Top 5 a revenit grupului Bon Jovi iar pe primele locuri s-au clasat piesele 1. It s My Life (anul 2000), 2. Living On A Prayer (1986) 3. Always şi Bed Of Roses la egalitate de voturi şi ambele din 1993.

Audio:


Etichete Pavel BartosTeatrul OdeonVocea RomanieiRomanii au talentSmileyAntoniaVama VecheInnaQueenMichael JacksonBon Jovi

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live