Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Vineri, 03 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

24 Martie 2015
Vizualizari: 1935
Comentează add

Ediţia 651 din 21.03.2015

Invitat: Paul Surugiu Fuego Invitat: Paul Surugiu Fuego - Conține audio

andrei-partos

Fuego

Tema principală a nopţii a fost Gala Premiilor Radio România. Informaţii şi repere muzicale veţi găsi în fiecare oră. Între timp Gala a avut loc şi s-a dovedit a fi un succes real pentru cei prezenţi în Sala Radio cât şi pentru ascultătorii de acasă.


 Au trecut 10 ani de la vizita anterioară a lui Paul Surugiu-Fuego. A adunat un număr impresionant de premii şi a scos 29 de albume de studio. A adus cu el, pentru ascultătorii noştri fideli, două dintre ele, „Serenadă pentru Dan Spătaru” (2014) şi „Trandafiri în dar” (2013). Numeroşi fani de-ai lui Fuego au solicitat albumele şi le vor primi curând.


 A povestit despre turneele lungi, despre oamenii care-l ajută, despre titlul de Artist al Poporului primit în Republica Moldova. Ne-a recitat, dar a şi cântat în direct la insistenţele numeroşilor prieteni ai emisiunii. Am depăşit 500 de mesaje! Fuego a răspuns cu amabilitate întrebărilor legate de debutul său de la Mamaia (1993), despre cei 20 de ani de carieră, despre o colaborare apropiată cu Eugen Doga, despre mentorul său Grigore Vieru. Ne-a vorbit frumos despre albumul lansat recent în colaborare cu Jolt Kerestely, s-a referit şi la glumele legate de celebrul brad împodobit cu Irina Loghin, la turneele lungi în lume susţinute alături de aceasta. Ne-a informat că nu se va dedica prea curând actoriei, pentru că mai are multe de cântat. Va lansa curând un videoclip. La acest capitol e uşor restanţier. Fuego are o relaţie excelentă cu fanii care-i scriu pe Facebook şi asta s-a simţit în timpul emisiunii. Mă aşteptam la peste 1000 de mesaje, dar şi aşa a fost o participare record. Un artist foarte iubit care şi-a amintit şi de un premiu obţinut cândva de la Radio România.


 Am avut un interviu telefonic cu Tony Poptămaş (care trăieşte în Norvegia) şi care se pregăteşte pentru concertul  din 11 mai de la Bucureşti când va cânta în deschidere pentru Ray Wilson (fost vocal la Genesis).


 Top 5 Sentimental a fost cu piesele interpretate de Luminiţa Anghel. Pe primele locuri s-au clasat 1-Let Me Try (cu Sistem), 2. Şansa e de partea mea, 3. Rugă pentru părinţi. Piesa de la Eurovision 2015, „ A Million Stars” a ocupat locul 4.
 

Audio:


Etichete FuegoPaul SurugiuDan SpataruTony PoptamasRay WilsonconcertlivemuzicaEugen DogaLuminita AnghelGala Premiilor Radio RomaniaGrigore Vieru

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live