Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 10 August

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

6 August 2018
Vizualizari: 1679
Comentează add

Ediția 827 din 4.08.2018

Invitat: Paul Prisada Invitat: Paul Prisada - Conține audio

andrei-partos

 

A revenit după 4 ani  (12.07. 2014) cu un nou proiect îndrăzneț și bogat, Paul Prisada. Atunci era vorba despre “@CCENT-Coincidenţe premeditate”.

Un alt digi-pack intitulat Porto Franco s-a lansat anul trecut în toamnă. Un CD cu 14 creații, un DVD cu 10 secvențe spectaculoase, un material vizual inspirat și necesar pentru orice colecționar, ”Porto Franco” va ajunge la 5 ascultători harnici care l-au surprins plăcut pe Paul cu întrebări și comentarii deosebite. Cei care vor asculta ediția, vor avea parte de 7 compoziții difuzate. Poeții la care a apelat Paul Prisada sunt Mircea Dinescu, Ion Barbu, Miron Radu Paraschivescu, Francois Villon (tradus și adaptat), Mircea Micu. Editor și producător, Paul Prisada a fost susținut și de Consiliul Județean Tulcea, gest remarcabil și de urmat. Așezământul Cultural Câinele Enot este creat de Paul, pentru a genera evenimente și astfel de proiecte culturale. Pe lângă muzica proprie a propus și câteva preferințe personale cu Nicu Alifantis, Elvis Costello, Chris Rea, B.B.King, Supertramp sau Rick Wakeman. Urmează o carte la început de 2019, despre care ne va povesti la momentul potrivit. Veți afla multe despre Tulcea și Sulina de la un om extrem de avizat!

Agenda pop-rock propune cântece cu Louis Armstrong, Timi Yuro, Ricky Nelson, Raza (în memoria lui George Pătrănoiu) ș.a. 

Am beneficiat și de un interviu acordat în exclusivitate emisiunii, de directorul Festivalului Cerbul de Aur, doamna Smaranda Vornicu Shalit.

Top 5 Sentimental, legat tot de Cerbul de Aur l-a avut protagonist pe James Blunt. Primele clasate au fost 1.Goodbye My Lover,2. You re Beautiful, 3. Wisemen.

 

Audio:


Etichete Paul PrisadaMircea DinescuIon BarbuMiron Radu ParaschivescuFrancois VillonMircea MicuNicu AlifantisElvis CostelloChris ReaB.B.KingSupertrampRick WakemanLouis ArmstrongTimi YuroRicky NelsonRazaGeorge PătrănoiuCerbul de AurJames Blunt

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live