Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

5 Mai 2016
Vizualizari: 1589
Comentează add

Ediția 709 din 30.04.2016.

Invitat: Nicu Patoi Invitat: Nicu Patoi - Conține audio

andrei-partos

 

Multe evenimente s-au adunat în ultima noapte a lunii aprilie. Sfânta Sărbătoare Pascală, amintirea celor petrecute pe 30 octombrie 2015 la Clubul Colectiv, impresii după întâlnirea cu Charles Aznavour.

Nicu Patoi a revenit în studio într-o noapte specială și a onorat-o cu numeroase cântări live. Muzica intrumentală și-a dobândit noi adepți datorită lui Nicu Patoi. Sunetul chitarei sale deosebite a fost apreciat de toți ascultătorii. Ne-a vorbit despre proiecte recente, cum ar fi albumul „Platonic Band-Two Decades”, despre colegii de breaslă, despre un eventual G3 românesc, despre întâlnirile importante din viața lui, printre care și cea cu Joe Satriani. Ne-a cântat de-ale lui, dar și un The Beatles, un Eric Clapton,  sau  un Stevie Ray Vaughan,coveruri extrem de reușite. A răspuns tuturor întrebărilor primite, cu modestie și echilibru. A propus și a argumentat câteva piese care-i plac cu regretatul Prince, Van Halen, Muse, Queen, Oz Noy ș.a. Veți auzi păreri despre Eurovision, despre emisiuni muzicale dispărute de la TVR, despre concertele verii. Un partener de dialog foarte plăcut care va reveni cu noutăți la final de an. 

Veți asculta și un interviu înregistrat, în exclusivitate pentru Radio România Actualități, cu muzicianul Vali Boghean din Republica Moldova. Vă asigur că veți fi surprinși, încântați.

Top 5 Sentimental a fost înlocuit pentru o noapte cu un Top 5 Eurovision. Primele locuri au fost ocupate de piesele reprezentând 1. Franța, 2. Italia, 3. Suedia, 4. Rusia, 5. Australia.

 

Audio:


Etichete Charles AznavourNicu PatoiThe BeatlesEric ClaptonStevie Ray VaughanVali BogheanEurovision

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live