Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA Vineri, 19 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

7 Februarie 2010
Vizualizari: 2060
Comentează add

Ediția 385 din 6 februarie 2010

Invitat: Nicu Alifantis Invitat: Nicu Alifantis - Conține audio

andrei-partos

Nicu Alifantis

În 13 iunie 2009 Nicu Alifantis era musafirul nostru, după o pauză de câţiva ani. Au trecut 34 de săptămâni şi iată-l din nou la Radio România Acutualitați cu un proiect nou, despre care n-a vorbit deloc data trecută. Din ediţia anterioară, s-au postat numai două ore, acum veţi avea parte de toată întâlnirea noastră.

Pe 25 ianuarie am asistat la un inedit şi foarte reuşit concert la Cinema Patria. Am profitat de ocazie să-l descos pe Nicu, iar el a povestit, explicat și comentat tot ce merita să ştim despre „Cântece de şemineu” (concert, album, muzicieni, producţie ş.a.). A primit şi câteva comentarii critice din partea unor ascultători pe lângă zecile de laude. Radio România este partener media al acestui nou produs Nicu Alifantis şi mă bucur că este aşa, dar eu l-am invitat şi pentru că am locuit amândoi foarte mulţi ani în Piaţa Romană.

Până acum cd-ul s-a vândut în peste 50.000 de exemplare. După ce ascultaţi emisiunea, veţi dori să deţineţi „Cântece de şemineu” (are un booklet cu 36 de pagini absolut remarcabil).
 

INVITAŢIE:
Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu, www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Nicu Alifantis.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live