Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

19 Aprilie 2016
Vizualizari: 1185
Comentează add

Ediția 707 din 16.04.2016

Invitat: Nicu Alifantis Invitat: Nicu Alifantis - Conține audio

andrei-partos

 

Vă veți convinge că a fost un regal, numai dacă ascultați discuția prietenească din noaptea de 16 aprilie. Nicu Alifantis a revenit cu mai multe noutăți, cu multe proiecte aflate pe rol. „Alifantis FaceCarte” este o apariție recentă cu poezii, comentarii, portrete adunate de-a lungul timpului, de pe pagina de Facebook a artistului. Albumul lansat cu puțin timp în urmă, „Madame, mon amour” este o culegere foarte plăcută. Am discutat mai mult despre „Șotron” carte și CD apărute în 2015. Un produs extrem de bine realizat, atât muzical cât și grafic.

Au fost multe amintiri inedite din cariera lui Nicu Alifantis. Au fost și multe solicitări muzicale din partea celor peste 500 de oameni care au scris sau au sunat! Au fost și întrebări legate debut, de primele compoziții, de viața de familie, de concerte, de promovare, de muzica de teatru. În calitate de producător, ne-a oferit și un CD nou cu Vali „Sir Blues” Răcilă & Raul Kusak, „Handmade Blues”, care sună foarte bine. Lista preferințelor personale n-a prea avut loc în emisiune, dar veți auzi piese cu Sting, Mark Knopfler, David Gilmour, Hugh Laurie

Agenda pop-rock include piese cu Alexandru Andrieș, Charles Aznavour. Soul Asylum, Zakk Wylde, Ace Frehley, Cristian Nistor, Steve Morse ș.a.

Top 5 Sentimental a inclus piesele interpretate de Charles Aznavour. Primele trei clasate au fost 1. La Boheme, 2. Les Comediens, 3. For Me Formidable. 

Audio:


Etichete Nicu AlifantisAlifantis FaceCarteMadamemon amourSotronHandmade BluesVali Sir Blues RacilaRaul KusakStingMark KnopflerDavid GilmourHugh LaurieAlexandru AndrieșCharles Aznavour. Soul AsylumZakk WyldeAce FrehleyCristian NistorSteve MorseCharles Aznavour

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live