Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Miercuri, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

17 Iunie 2012
Vizualizari: 3337
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 507 din 16 iunie 2012

Invitat: Nicu Alifantis Invitat: Nicu Alifantis - Conține audio

andrei-partos

                               Nicu Alifantis

Nicu Alifantis a revenit în emisiune după o prezenţă spectaculoasă în februarie 2010. De data asta ne-a anunţat apariția unui CD nou cu multe surprize, cântat în mai multe limbi. Se va intitula „Mozaic” şi artistul va avea alături mulţi muzicieni tineri. Apoi va ieşi mult solicitata culegere cu muzica scrisă pentru teatru. Se împlinesc 40 de ani de activitate în acest domeniu. Nicu Alifantis a ajuns la 113 spectacole pentru care a compus.

Ne-a relatat cu entuziasm şi amănunte despre concursul „Fabrica de staruri” înregistrat la Chişinău (unde s-a deplasat în fiecare week-end), o colaborare dintre TVR şi colegii din Republica Moldova. Nicu Alifantis a absolvit anul acesta A.T.F. şi a predat lucrarea de licenţă. A fost un bun exerciţiu, o soluţie excelentă pentru a menţine proaspăt spiritul. Cu greu a reuşit să le convingă pe colegele de grupă să-i vorbească la pertu. Va avea mai multe concerte în această vară şi nu va lipsi de la Folk You. Lista sa de preferinţe a inclus nume ca Bob Dylan, Hugh Laurie, Lucio Dalla, Bob Brozman, Rita Pavone, Jason Mraz , Keb Mo ş.a.

Prima oră a ediţiei a revenit fanilor rock, celor care au fost la OST Fest, sau celor care se pregăteau pentru serile următoare. Pretext bun pentru a difuza piese cu Europe, Motorhead, Manowar sau Megadeth.
 
Am continuat concursul în serial pentru invitaţii la concertul Julio Iglesias din 30 iunie şi am onorat multe solicitări sosite în ediţiile anterioare, aşa că puteţi asculta şi piese cu Dan Spătaru, Celine Dion, Emma Marone, Ştefan Iordache, Mal ş.a. 

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt! 


Etichete Nicu AlifantisMozaicFabrica de staruriFolk YouOST Fest.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live