Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Sâmbătă, 23 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

14 Mai 2013
Vizualizari: 3032
Comentează add

Ediţia 554 din 11.05.2013

Invitat: Mircea Rusu Invitat: Mircea Rusu - Conține audio

andrei-partos

Mircea Rusu

O noapte bogată în noutăţi, în muzică şi idei. Mircea Rusu, primarul din Band (comună mare şi devenită frumoasă de când artistul născut acolo şi-a pus inteligenţa şi ambiţia în slujba cetăţenilor care l-au ales de trei ori) a venit special pentru întâlnirea cu ascultătorii R.R.A. Un set de 5 albume  reunite sub titlul generic Mircea Rusu - Va veni şi  va fi se constituie, aşa cum scrie pe copertă, într-o „colecţie de neuitat”. Dar Mircea nu s-a limitat la acest material recent. A venit cu alte piese, care vor figura pe un următor CD, a venit cu chitara şi ne-a surprins cu piese vechi şi noi cântate în studio. Veţi afla multe despre omul Mircea Rusu, despre colaborările cu Compact Cluj, despre cum le-a lansat pe Narcisa Suciu şi Paula Seling, despre decizia de a se retrage din viaţa concertistică.

Veţi auzi opinii tranşante despre fenomenul muzical intern, despre nevoia de poezie, despre relaţia sa cu fiii săi mari. Au fost şi câteva preferinţe dintr-o listă personală: Pink Floyd, Yes, Genesis, Sting ş.a. Cu siguranţă va reveni, pentru că s-a simţit bine în compania ascultătorilor noştri.


 Am avut, la începutul emisiunii, o intervenţie telefonică inedită de la Malmo cu Eugenia Doina Baranyi care locuieşte de ani buni în Suedia şi face parte dintr-un cor care urma să cânte pe scena Eurovision-ului. La 1,10 Adrian Bărar (Cargo) ne-a acordat un interviu telefonic în toată regula, cu informaţii despre noul single al trupei timişorene, despre planurile estivale.
 Au mai post prime audiţii oferite de Alexandru Albiter, Tucu Bleich şi Ancheta Socială, precum şi o piesă de pe albumul de debut al proiectului PACT by Leo Iorga şi Adrian Ordean.  
 

Audio:


Etichete Mircea RusuBandCompactNarcisa SuciuPaula SelingAdrian BararCargoEurovisionMalmoLeo IorgaAdrian Ordean

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live