Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Duminică, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

9 Mai 2010
Vizualizari: 3214
Comentează add

Ediția 398 din 8 mai 2010

Invitat: Mircea Radu Invitat: Mircea Radu - Conține audio

andrei-partos

                    Mircea Radu și Andrei Partoș

Încă un debut la Psihologul muzical: Mircea Radu.
 
Este absolvent al Facultăţii de instalaţii din Bucureşti, al Şcolii de Jurnalism Columbia (SUA), precum şi al Şcolii de Jurnalism BBC (Anglia). 
 
Este un Scorpion (15 noiembrie 1968) ambiţios, prietenos, mare pasionat de muzică, fotografie. În media şi-a început cariera la radio (Contact, UniPlus), a ajuns apoi la ştirile de la TVR, urmate de cele de la Antena 1. A urmat divertismentul, de mare succes la public, „Din dragoste”. 
 
În acest moment este în aşteptare, în tratative pentru un nou proiect, tot în zona divertismentului. Dacă nu va reuşi, Mircea şi-ar dori să revină în radio. Aflaţi foarte multe despre Mircea Radu în cele 5 ore de program. Veţi descoperi un alt om şi veţi asculta de toate, de la „Pavel Chinezu leat 1479” (Phoenix) la Sfinx, The Beatles, Falco, Holograf sau ABBA. Peste 170 de mesaje confirmă priza la public a „celui mai sexi om de televiziune” (titlu obţinut de 6 ori).
 
 
 
 
 
 
INVITAŢIE:
Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu,www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!
 
 
 
 

Etichete Mircea Radu.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live