Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

22 August 2020
Vizualizari: 1971
Comentează add

Ediția 933 din 15.08.2020

Invitat: Mike Gooroja & Blue Spirit Invitat: Mike Gooroja & Blue Spirit - Conține audio

andrei-partos

În această săptămână, Andrei Partoș, v-a oferit pe lângă noutățile muzicale (Agenda Pop-Rock) și Răspundem când suntem în stare (un playlist de 3 cântece propuse de un ascultător al emisiunii), trei ore cu Mike Godoroja & Blue Spirit (înregistrare din 6 aprilie 2013), precum și o oră inedită cu cântece cu și despre Maria.

A fost o noapte cu multe informaţii despre blues, rock, despre lumea spectacolului. Mike (vocal, tamburină şi alte instrumente exotice, textier şi adesea autor,născut pe 5 ianuarie 1965) a venit cu o echipă tânără şi foarte talentată. Alex Vişan (chitară, buzuki, voce, născut pe 14.06.1986), Mihai Alexandru Tacoi (chitară, slide, banjo, acordeon, dulcimer, mandolină, născut pe 19.05.1986) şi Robert Ardeleanu (basist născut pe 7 .05 1986). A lipsit motivat Vali Vătuiu, bateristul trupei. La o cântare acustică era mai greu de valorificat un tip energic ca el! Ne-a ascultat de la Craiova.

Invitaţii ne-au oferit, în primul rând, secvenţe din cele două proiecte noi, „Hippie cu Diamante” şi „Diavolul şi Robert Johnson”. Cântările acustice merită savurate pentru că sună bine, pentru că s-au realizat cu trăire şi bucurie. Pe lângă piesele compuse de Robert Johnson, au fost şi unele din repertoriul Peter Green sau Led Zeppelin. Desigur, am avut parte şi de surprize plăcute semnate de Mike Godoroja. Au fost extrase şi  piese de pe unele albume din trecut: „Susie Q” (1998), „Capra vecinului”(2006) şi „Balkanic Zeppelin” (2010).

Dacă ați ratat această ediție o puteți asculta mai jos.

Audio:


Etichete

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live