Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO Duminică, 14 August

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

16 Mai 2017
Vizualizari: 1566
Comentează add

Ediția 763 din 13.05.2017

Invitat: Mihai Ogășanu Invitat: Mihai Ogășanu - Conține audio

andrei-partos

 

Au fost mai multe momente pe care vi le recomand. Mai exact  întregul program. Ediția a fost dominată de Eurovision, fiind ziua finalei de la Kiev. Începem cu Johnny Logan, născut pe 13 mai 1954 (câștigător în 1980). Apoi e primă audiție de pe noul album Julio Iglesias (Mexico &Amigos) lansat mondial pe 5 mai. 

Am avut parte de o conversație telefonică plăcută cu Jolt Kerestely și Paul Surugiu (care lucrează cu compozitorul de la o vreme), fiind ziua Maestrului pe 12.05. Am mai avut un telefon de la Daniel Vlad care se ocupă de pregătirea concertului Kings Of Leon la București (17.06).

Invitatul în studio este Mihai Ogășanu, care nu și-a urmat tatăl, Virgil Ogășanu, în meserie ci a ales muzica. A mers totuși la facultate de actorie absolvită în 2003. Compune, produce, e specializat în Anglia unde a stat cam 10 ani. La 38 de ani are deja experiență vastă de Eurovision unde a concurat, dar a fost și în juriu. Firește că ne-a vorbit și despre teatru, despre piesele în care joacă părinții lui, despre colaborări muzicale cu Loredana, Claudia Pavel, Claudiu Mirea, Central BPM. Ne-a propus și piese preferate. Dacă am avea mai mulți tineri echilibrați și avizați în domeniu, așa cum e Mihai Ogășanu, am putea spera la progrese reale și pe piața internațională. Multe compoziții respinse de diferite jurii s-au dovedit valide peste tot. 

Agenda pop-rock a inclus piese cu Ileana Popovici, Oana Sârbu, Proconsul, Richie Valens, Stevie Wonder, Deep Purple ș.a.

Topul Sentimental cu Sarmalele Reci a fost dominat de 1. Țara te vrea prost, 2. Telefonul nu mai sună, 3. Violeta.

Audio:


Etichete EurovisionJohnny LoganJulio IglesiasJolt KerestelyPaul SurugiuKings Of LeonMihai OgășanuVirgil OgășanuLoredanaClaudia PavelClaudiu MireaCentral BPMIleana PopoviciOana SârbuProconsulRichie ValensStevie WonderDeep PurpleSarmalele Reci

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live