Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

15 Aprilie 2014
Vizualizari: 1879
Comentează add

Ediţia 602 din 12 aprilie 2014

Invitat: Mihai Constantinescu Invitat: Mihai Constantinescu - Conține audio

andrei-partos

Mihai Constantinescu

A fost o ediţie deschisă cu un cântec dedicat florilor. „Iubiţi-ne că suntem flori”! Revenirea, după mult timp (din 2007 n-a mai fost), a lui Mihai Constantinescu în studio a fost benefică pentru toată lumea. Un artist foarte iubit, care figura în TOP5 al celor mai doriţi invitaţi de către ascultători, are mereu ceva interesant, inedit de povestit.

A fost un bun prilej să promovăm un album lansat în final de 2013, produs de Mihai Constantinescu, ajutat de orchestratorii Vladimir Sergheev, Octavian Mardari şi Lucian Darie. Muzica şi versurile sunt semnate de solistul- producător. Piese noi, remix-uri, o colaborare cu Simona Secrier, un album tonic, bine primit. Sigur că au fost şi piese de pe „Mihai-Best Of II” şi altele ceva mai rare. Am vorbit despre sport în general, despre Steaua, despre călărie, despre spectacole cu sau fără orchestră, despre imnul „A.N.E.F.S. Ura” compus de Mihai şi adoptat de facultate, despre legătura sa specială cu cei mici şi multe altele.


 Top 5 Sentimental de Florii a avut 11 piese difuzate. Primele clasate au fost 1. Să nu uităm să iubim trandafirii- Florin Bogardo, 2. Floare de Iris- Iris, 3. In oraşul cu floare de tei- Vasile Şeicaru. Merită să ascultaţi întregul top!


 În rubrica „Agenda pop-rock” au apărut nume ca Tiny Tim, Montserrat Caballe şi Freddie Mercury, Steppenwolf, Pat Travers, James Cotton, John Denver, Michael Angelo Batio sau Joan Jett
 

Audio:


Etichete Mihai ConstantinescuTop 5 Sentimental de FloriiFlorn BogardoIrisVasile SeicaruTiny TimMontserrat CaballeFreddie MercurySteppenwolfPat TraversJames CottonJohn DenverMichael Angelo BatioJoan Jett

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live