Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRILE DIMINETII Joi, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

5 Iunie 2013
Vizualizari: 2284
Comentează add

Ediţia 557 din 1 iunie 2013

Invitat: Marius Matache Invitat: Marius Matache - Conține audio

andrei-partos

Marius Matache

De Ziua Copilului au fost urări şi piese corespunzătoare încă de la început. Invitatul a debutat în emisiune, dar a mai colaborat cu Radio România Cultural. Marius Matache, om din Slobozia (n. 25.10.1977) stabilit la Bucureşti, este pasionat de folk, de comunicare, de sport, de internet, dar e şi lector universitar, cercetător. Face de toate (veţi afla ascultându-l) dar cântă cu plăcere şi fără reţineri. Şi cu umor! A debutat în cluburi în 2004. A avut colegi de grup, care au plecat din ţară, aşa că acum e mai des pe cont propriu. Uneori e acompaniat de Folk Band Imperfect. Primul său album, „Hoinar prin Piaţa Matache” s-a lansat recent şi e produs de Patria Records al lui Daniel Iancu.

Se află în plin circuit de promovare în ţară. În studioul R.R.A. a venit cu chitara şi ne-a cântat multe piese, unele programate să apară pe cel de-al doilea album. Printre preferaţii săi: Nicu Alifantis, Valeriu Sterian, Daniel Iancu, Mircea Baniciu, Ovidiu Mihăilescu, Mark Knopfler, Sting, Krypton, Pink Floyd şi alţii. Pe unii dintre ei îi veţi auzi în emisiune. Se ocupă intens de proiectul „Forever Folk” alături de prieteni entuziaşti, este un blogger premiat care a ajuns să joace fotbal pe San Siro, să viziteze Belgia, sau Elveţia datorită acestei activităţi. Este propriul impresar şi promotor.


 Avem şi un scurt interviu telefonic cu Nuţu Olteanu, care se afla la Craiova, după un prim concert alături de Cristi Minculescu, unde au cântat şi colegii suedezi ai lui Nuţu. Poate la toamnă va poposi şi în studio pentru a ne povesti mai multe despre viaţa de profesor de chitară, de artist în Suedia.


 Rubricile „Agenda pop-rock” şi „Răspundem când suntem în stare” au inclus piese cu Monica Anghel, Pat Boone, The Rolling Stones, Jason Donovan, Alexandru Andrieş, Whitesnake, Toto Cutugno, Ronnie James Dio, Marina Florea, Vasco Rossi sau Cosmin Vaman

Audio:


Etichete Marius Matachefolkmuzica liveCosmin VamanOvidiu MihailescuMircea BaniciuValeriu SterianNutu OlteanuCristian MinculescuDaniel IancuAlexandru AndriesRonnie James DioVasco RossiPink Floyd

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live