Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE Duminică, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

11 Iulie 2010
Vizualizari: 3517
Comentează add

Ediția 407 din 10 iulie 2010

Invitat: Marius Bațu Invitat: Marius Bațu - Conține audio

andrei-partos

                                     Marius Bațu 

Din motive obiective şi subiective, Marius Baţu (n. 30.10.1959) n-a ajuns până acum în emisiune. A vrut să fie împreună cu Eugen Baboi, colegul de la Poesis. Se va întâmpla şi asta, când apare al treilea album şi când Eugen vine din Canada. 
 
Marius a onorat invitaţia. A fost primit cu entuziasm chiar şi de colegii de breaslă, Alina Manole, Maria Magdalena Dănăilă, Adrian Ivaniţchi. Am dialogat despre copilărie, şcoala din Constanţa, naşterea grupului Poesis, carieră muzicală, plecarea în Germania, despre fotbal, puţin despre familie, despre concertele din Bucureşti, despre gusturile sale muzicale (Whitesnake, Simon & Garfunkel, Stevie Wonder, Amalia Rodriguez ş.a.). Ne-a cântat cu chitara sa double-six, care sună deosebit de plăcut. A stat trei ore, pentru că la 6,00 pleca spre Reşiţa, pentru a cânta cu Pasărea Colibri. 
 
Noaptea a debutat cu un scurt şi plăcut dialog cu sărbătoritul zilei de 10 iulie,  Vasile Şeicaru. Asta după ce am difuzat o piesă rară (1982), cu Michael Schanze si naţionala Germaniei cântând „Ole Espana”! Am anticipat corect!
 
Am postat mai jos primele 3 ore și a cincea:
 

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu,www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Marius BaţuPoesisMaria Magdalena DănăilăVasile Şeicaru.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live