Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 16 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

5 Iunie 2011
Vizualizari: 3191
Comentează add

Ediția 453 din 4 iunie 2011

Invitat la "Psihologul muzical": Cristian Tabără Invitat la "Psihologul muzical": Cristian Tabără - Conține audio

andrei-partos

                  Cristi Tabără și Andrei Partoș

Cristian Tabără (n. 30 nov. 1967) a mai fost invitat în emisiune în septembrie 2003. De atunci s-au produs multe schimbări în viaţa lui, dar şi a noastră. Acum putem asculta emisiunea pe net, chiar dacă dormim noaptea. Cristi lucrează la TVR. Se ocupă de multe, de la cărţi la filme. În sondajele efectuate în ultimii doi ani printre ascultătorii şi forumiştii noştri, privind viitorii musafiri ai „Psihologului”, a ocupat constant un loc în Top 10.

Invitatul nostru a povestit despre legăturile sale strânse cu muzica. Este un baterist consacrat. Am discutat despre facultăţi, despre debuturi radio şi tv. Dealtfel am primit mesaje de la oameni care-l ştiau pe Cristi Tabără din perioada sa orădeană, apoi de la ProTV, dar au sunat şi telespectatorii de acum ai emisiunii „Ca la carte” (duminica la TVR1). Ne-a explicat cum sunt programate filmele pe micul ecran, cum sunt achiziţionate, care este regimul reluărilor. Am discutat despre fotbal, sport, dar şi despre presa mondenă, care l-a cam hărţuit în ultima vreme. Dar cel mai mult i-a impresionat pe prietenii noştri lista preferinţelor muzicale, pentru că a conţinut nume ca Ian Gillan, Dire Straits, Fish, Pink Floyd, Toto, The Police, Foreigner, Red Hot Chili Peppers, clujenii Slang, dar şi TransBalkanika din Chişinău (o trupă excelentă, pe care Cristi a recomandat-o cu mare căldură).

Cristian Tabără a răspuns tuturor mesajelor şi a stat cu noi patru ore. Sunt convins că veţi avea bucurii şi revelaţii ascultând tot ce vă propunem aici:
 

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Cristi Tabără.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live