Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 24 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

6 Martie 2013
Vizualizari: 3665
Comentează add

Ediţia 544 din 2.03.2013

Invitat: Horia Brenciu Invitat: Horia Brenciu - Conține audio

andrei-partos

Horia Brenciu

Ne-a vizitat „taifunul” Horia Brenciu! Venea după un program încărcat, după lansarea unui film al turneului susţinut. Cu multe de povestit despre activitatea sa intensă din ultima vreme. De la concertele şi turneele care urmează la final de lună martie, până la „Vocea României” şi alte proiecte, am discutat despre toate. Turneul „Fac ce-mi spune inima” este cel mai important acum! Întrebările au fost multe, unii ascultători şi-au exprimat entuziasmul, alţii au fost mai reţinuţi. Mulţi au scris direct pe pagina lui de Facebook,  dar şi telefoanele, SMS-urile noastre au fost solicitate din plin (peste 300 de mesaje). Au fost amintiri de pe vremea lui „Robingo”(TVR1) despre debutul în Televiziune, despre „Neatza” (Antena1) , despre trecere spre muzică. Nu putea lipsi subiectul „Eurovision” din discuţii, pentru că Horia a prezentat de mai multe ori finale naţionale.

Horia Brenciu consideră oportun debutul său discografic la maturitate. Dealtfel piesele difuzate au fost cele incluse pe cele două albume, „35” şi „37”. Despre următorul, care se va numi „40”, ne-a spus câte ceva şi ne-a oferit posibile piese. Autorii sunt şi acum Cristian Creţu şi Andreea Miclici. Colaborarea cu Julie Mayaya, recenta câştigătoare de la „Vocea României”(ProTV), este una specială, ea cântă deja cu el, au înregistrat o piesă împreună („Kiss On My Lips”), iar pe scenă Julie are locul ei showul lui Brenciu. Lista cu preferinţe n-a prea avut loc, dar am apucat să difuzăm piese cu The Beatles, Dire Straits, Bruce Hornsby, Buggles. Răguşeala şi oboseala nu i-au permis să ne cânte cât ar fi vrut şi a promis că va reveni cu întreaga trupă într-un viitor apropiat pentru un „unplugged”.


 A fost o noapte cu mai multe piese Bon Jovi (propuse de ascultători) pentru că era ziua lui Jon, cu piese de primăvară (Tudor Gheorghe, Semnal M ş.a.), cu Smokie (care a susţinut sâmbătă seara un concert de mare succes la Sala Palatului), Lou Reed, Metallica, Laura Stoica (au trecut 7 ani de la dispariţia ei), T.Rex, Mirabela Dauer, Foişorul de foc ş.a.  
 


Etichete Horia BrenciuEurovisionRobingoteleviziuneVocea RomanieiJulie MayayaSmokieBon JoviTudor GheorgheLaura Stoica

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live